Otthontérkép Magazin

Felújítandó lakások a belváros szívében!

eladó lakások

Mindennap végigsétálok Terézváros utcáin és sok épületből kihallatszanak a fúráshangok, kopácsolások és a munkások hangjai. Körülnéztünk olyan lakások után kutatva, amelyek minimum 2 +1  szobások és felújítandók. Ha a nagyobb méretű lakásokat egy kicsit kipofozzuk és műszakilag is rendbe tesszük, akkor máris megéri a befektetés. Nézzünk néhány felújítandó lakást!

Az Andrássy út közelében, a kisföldalatti Vörösmarty utcai megállójának szomszédságában eladó ez a 3 szobás utcára néző lakás. Néhány éve kisebb-nagyobb felújításon esett át, de még szükséges munkálatokat végezni. Alkalmas lehet saját lakásnak, de kiadásra és iroda kialakítására is. Akár azonnal birtokba vehető!

A belváros szívében, az Opera közelében találtunk egy erkélyes polgári lakást. Az első emeleti otthonban a fehér falakat a színes kiegészítők dobják fel. Mivel nagyszerű helyen található, akár Airbnb-re is kiváló vagy kisebb csoport irodájának is könnyen elképzelhető.

A  Podmaniczky utcában egy loggiás, 123 nm-es otthonban is jó lehetőségek rejlenek. Nagy belmagasságú, a mennyezet faragott, kazettás, nagyon jól mutat. 2015-ben részleges felújításon esett át, jelenleg jó műszaki állapotban van, tehát kis elképzeléssel pompás lakássá alakítható.

Egy jó lakóközösséggel rendelkező, szép házban eladó egy másik felújítandó, alakítható ingatlan. Közelben van a Városliget, a Hősök tere és több bevásárlási, kikapcsolódási lehetőség is.