Otthontérkép Magazin

60 millió alatt ilyen házakat is találhatsz!

eladó családi házak

Egy házba beköltözni néha sokkal körülményesebb lehet, mintha egy lakást vennénk. Nehéz megtalálni az “igazit”, amit a pénztárcánk is elbír. Budapesten egyre kevesebb az olyan családi ház, amelyeket 60 millió alatti kategóriába sorolhatunk. A kiválasztott ingatlanok – méretükből adódóan – megfelelnek nagyobb családoknak, minőségüket illetően pedig felújítottak, vagy lagalábbis eléggé jó állapotban vannak.

A XVII. kerületből, a Rákoshegyről, ezt a gazdaságosan fenntartható, 2004-ben épült családi házat hoztuk. 172 nm-es alapterületű ingatlanban 3+2 szobát és három fürdőt alakítottak ki, amikben a berendezések a vételár, vagyis az 54 millió forintos összeg részét képezik. Fontos az energiahatékony napelem rendszer jelenléte is, aminek felhasználásával történik az összes elektronikai berendezés működtetése.

Pestszentlőrinc egyik kertvárosi részén egy 2015-ben felújított 100 nm-es körbejárható házat találtunk. A parkosított, intim kert jól mutat, ezt egy fedett teraszról közelíthetünk meg. A környék jó infrastruktúrával rendelkezik, a 3-as metróhoz jó közlekedési feltételek vannak. A kertvárosias környék mégis rendezett, a házat is egy aszfaltozott, összközműves utcában találjuk.

Kispestről egy kisebb, 3 szobás otthont hoztunk, amihez egy 280 nm-es különálló kert is tartozik. Az otthon a tavalyi évben egy komolyabb felújításon esett át, ami a műszaki és esztétikai részére is egyaránt vonatkozik. A környék ellátottsága és közlekedése is nagyszerű, pár percen belül elérhető a 42-es villamos és bevásárlási lehetőség is.

Budapest XXII. kerületében, a Hárosi-Duna parton levő házikóra bukkantunk, amiben 1+2 szobát alakítottak ki. Az ingatlan, az M0-ás autóút 6-os úti leágazásától és a Campona bevásárló központtól 1 km-re található. Frekventál helyen van, de az  ott lakók mégis csendben tudják élni a mindennapokat. A felújításokon átesett ház szomszédságában sok kikapcsolódásra alkalmas lehetőség van: horgászás, kajak-kenu, kerékpár, futás, lovaglás.