Otthontérkép Magazin

Legyen balatoni panorámás, luxus penthouse-od, privát strandhasználattal!

A Balaton-parti települések ingatlanai közül csak azok számíthatnak számottevő figyelemre, amelyek a part közelében vannak. Közülük is természetesen azok a legnépszerűbbek, amelyek balatoni panorámával, esetleg saját partszakasszal is rendelkeznek. Ilyen ingatlant azonban nem könnyű találni, különösen, ha fontosnak tartjuk, hogy új építésű, vagy legalábbis a legmagasabb műszaki megoldásoknak megfelelő, újszerű állapotú ingatlant vásároljunk.

Természetesen az sem mindegy, hogy melyik településen helyezkedik el az ideális ingatlan. Hogy északi- vagy déli part, az igen megosztó lehet, de kétségtelen, hogy mindkettőn találhatunk népszerűbb és kevésbé népszerű településeket. Tihany és Szántód pedig különösen kedveltek azok körében, akik számára fontos, hogy a másik part is könnyen elérhető legyen.

Mi most a déli parton, Szántódon találtunk egy egészen kivételes adottságokkal rendelkező luxuslakást. Az ingatlan mindössze 50 m-re helyezkedik el a magyar tengertől, és mivel egy új építésű társasház legfelső szintjén lévő penthouse lakásról van szó, természetesen panorámával is rendelkezik a Balatonra.

A kilátást a lakást körbeölelő teraszról, és a panorámaablakoknak köszönhetően az amerikai konyhás nappaliból is megcsodálhatjuk, a kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően pedig egészen Badacsonyig elláthatunk.

És ha ez még nem lenne elég, a lakáshoz tartozik egy privát (kulccsal nyitható) strand tulajdonrésze is, mely mindössze 150 m-re helyezkedik el az ingatlantól, állandó, közvetlen Balaton-parti kikapcsolódást biztosítva. A privát strand folyamatosan gondozott, és stéggel, játszótérrel is rendelkezik.

A nappalin kívül a lakás 3 hálószobával, 2 fürdőszobával és egy külön mosdóval is rendelkezik, mindegyik hálószobája a teraszra a nyílik. A kizárólag minőségi anyagokkal kivitelezett luxusotthon hűtését, fűtését hőszivattyús rendszer, árnyékolását távirányítással működő redőnyök biztosítják.

A lakásban egyedi tervezésű, minőségi gépekkel felszerelt konyha található, mely a többi beépített berendezéssel, gardróbokkal együtt a vételár részét képezi. Az álomotthon jelenleg arra vár, hogy a többi bútor is megérkezzen, igény szerint, akár ezek is megvásárolhatóak lesznek.

Az ingatlanhoz tartozik két autóbeálló az udvaron és egy tároló is, melyeket a vételár magában foglal. A 14 lakásos, liftes társasház elektromos tolókapuval és kaputelefonnal, valamint a kertben kiépített öntözőrendszerrel is rendelkezik.

A lakás előnyös elhelyezkedését jól mutatja, hogy tőle mindössze 300 m-re épül majd a BalaLand lakóingatlan, hotel és élménypark együttese, melynek wellness részlege várhatóan kívülről is látogatható lesz. Méretéből és elhelyezkedéséből adódóan családi otthonnak vagy befektetési célra, állandó lakásnak és üdülés céljára is ideális.