Otthontérkép Magazin

Csodás családi álomotthon a pesti kertvárosból

Ezúttal egy csodaszép, exkluzív családi házat hoztunk a  főváros egyik hamisítatlanul kertvárosi kerületéből. Nem csak kényelmes családi fészeknek ideális, de a ház kialakításából adódóan, akár egy magánrendelőnek vagy ügyvédi irodának is otthont adhat. Ráadásul most virtuális sétát is tehetünk benne!

Az egyik legszebb fekvésű kerület a XVII., mely annak ellenére, hogy a pesti oldalhoz tartozik, meglehetősen dimbes-dombos, sőt a kerületet északon és délen a Gödöllői-dombság, illetve a Monor-Irsai-dombság lankái határolják.

E családias, kertvárosi környék egyik csendes, átmenő forgalomtól mentes kis utcájában bukkantunk egy luxus családi házra, mely felújítva és lakberendező által ízlésesen berendezve várja új lakóit.

A kellően tágas, összesen 250 négyzetméteres családi házba lépve, természetesen egy sok helyet kínáló előszoba fogadja az odaérkezőt. Innen rögtön egy dolgozó szoba nyílik, így ideális azoknak is, akik olyan otthont keresnek, ahol egy kis rendelőt, esetleg irodát is szeretnének kialakítani. A ház kialakítása lehetővé teszi, hogy az odaérkező pácienseket, ügyfeleket a családi élettértől teljesen elszeparáltan fogadhassák.

Tovább haladva a napfényes nappaliba jutunk, melynek ékköve az elektromos kandalló, mely a mögötte elterülő könyvesszekrénnyel igazi családias, meleg hangulatot áraszt. Praktikusan itt a nappali mellett, egy gyereksarok is kialakításra került, ahol a gyermekek önfeledten játszhatnak, vagy nyugodtan tanulhatnak, ugyanakkor a szülők is kellő távolságról figyelhetik őket.

Szintén a földszinten található egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint a konyha. Utóbbiba olyan luxuskategóriás gépek kerültek, mint SMEG gáztűzhely, sütő, illetve páraelszívó vagy a szintén magas minőségű hűtőgép, ami a vételár részét képezi.  A konyhában elhelyezett hatalmas konyhapulton és a különálló konyhaszigeten készülhetünk a nagy létszámú családi, baráti eseményekre, hiszen az étkezőben és konyhában egyaránt kényelmesen el fognak férni.

 Az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba, illetve egy mosókonyha található, valamint egy hatalmas játszószoba is várja a gyermekeket.

A leendő lakók biztonságáról riasztórendszer gondoskodik. A családi házat 720 nm-es elszeparált, parkosított kert veszi körbe, ahol fűthető dupla garázs is található.

Az alábbi videóra kattintva, pedig tehetünk egy virtuális sétát a házban:

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.