Otthontérkép Magazin

Kényelmes luxus-otthon, a körúttól csak 200 méterre

Ha ingatlanba fektetnénk, biztosan hosszabb távra kalkulálunk. A turisták pedig gyorsan visszatérnek, így most is jól járhatunk egy belvárosi, Airbnb engedélyes lakással. Persze annak is érdemes egy pillantást vetnie a következő lakásra, aki saját célra keres olyan belvárosi otthont, ahova elég csak a bőröndöket vinni. A VII. kerület egyik legjobb részén, a körúttól 200 méterre találtunk egy gyönyörűen felújított lakást!

Ha pezsgő belvárosi életről és jó közlekedésről van szó, nem is keresgélhetnénk jobb helyen. A Csengery utca csak egy hajításra van a belvárosi szórakozóhelyektől, romkocsmáktól, színházaktól, egyszóval minden olyan szolgáltatástól, amiért olyan nagyon népszerű is e kerület.

A sokszínű – szerencsére lassan a normális kerékvágásba visszatérő – élet és a megannyi szórakozási lehetőség mellett az is fontos tényező, hogy nagyon jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező környékről van szó. A körúton járó 4-es 6-os villamossal minden metróvonal elérhető és számos trolibusz jár a környéken. Innen, a Király utcától és a Nagykörúttól 200 méterre, egy csendes utcából hoztunk most egy remek lehetőséget!

A 64 négyzetméteres, napfényes lakásban három különnyíló szoba található, de szükség esetén a lakás elrendezéséből adódóan akár egy negyedik(!) különbejáratú szoba is kialakítható. A három szoba jelenleg nappaliként és két hálószobaként funkcionál, de igényektől függően könnyen átrendezhető.


A lakás felújítása nemrégiben fejeződött be, melynek keretében lényegében mindent kicseréltek és megújítottak. A fürdőszoba és a konyha is teljesen megújult, így vadonatúj bútorokkal, gépekkel és szaniterekkel vannak felszerelve.  A lakás helyiségeibe hűtő-fűtő klíma biztosítja a maximális komfortérzetet.

Ahogy a bevezetőben említettük a lakás rendelkezik érvényes Airbnb engedéllyel, így a hosszútávú kiadás mellett igencsak jól jövedelmező rövidtávú kiadásra is engedélyt adott a társasház lakóközössége.

Annak, aki bízik a turisták mielőbbi visszatértében, most érdemes lehet befektetnie, hiszen ne feledjük azt sem: a külföldi vendégek euróban, dollárban gondolkodnak, és a minőségért mindig hajlandóak lesznek jól fizetni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.