Otthontérkép Magazin

Otthonos családi házak 40-50 millió forint környékén Szombathelyről

Szombathelyen már csak az osztrák határhoz való közelség miatt is magasak az ingatlanárak, amit tovább fokoz, hogy az ELTE-nek, a Pécsi Tudományegyetemnek és a Győri Hittudományi Főiskolának is van kihelyezett karja a városban, ami miatt befektetési céllal is sokan keresnek ingatlant.

Jó állapotú, gyerekkel is élhető családi házat inkább 40-50 millió forint között érdemes keresgélni, de kicsivel 40 millió alatt is találhatunk néhány jó ajánlatot. Mai cikkünkben a 38-48 millió forint közötti árkategóriából mutatjuk a legszebb családi házakat Szombathelyről.

Szépen karbantartott családi ház Gyöngyöshermán

1998-as építése ellenére olyan szépen karbantartották ezt a tetőtér beépítéses családi házat, hogy még mindig újszerű állapotban van. Az ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdő, mosdó, beépített tetőterében további egy hálószoba és fürdőszoba található. Garázs is tartozik a házhoz, teraszát csúszásmentes gránit burkolat borítja, nappalijában egy márvánnyal és gránittal burkolt kandalló is található.

Otthoni vállalkozáshoz ideális ház Oladon

Két műhellyel is rendelkezik ez a nappali + 2 szobás családi ház, mely így akár otthoni vállalkozás céljára is használható, vagy további szobákkal bővíthető. A szép állapotú családi ház fűtését 2015-ben korszerűsítették, fűtését a nappaliban egy kandalló is kiegészíti.

Újszerű, lakóparki otthon a város nyugati részén

2015-ben épült, így gyakorlatilag mindennel rendelkezik ez a nappali + 3 hálós családi ház, ami egy új építésű ingatlanban is megtalálható. Azaz külső szigeteléssel, hőszigetelt nyílászárókkal is rendelkezik, fűtését kondenzációs kazán biztosítja, és extraként hűtő-fűtő klímával is felszerelték. Térkövezett teraszán kihajtható napernyő biztosít egy kis árnyékot.

Új építésű családi ház Alsóhegy-Középhegy kertvárosban

Szinte majdnem kész, már csak az utolsó simítások hiányoznak erről az egy hónapon belül költözhető családi házról. A kétszintes ingatlan nappali + 3 hálószobával rendelkezik, ára a kulcsrakész állapotra értendő.

Sorház sok extrával a Stromfeld-lakótelepen

1980-ban épült, mégis rengeteg korszerű extrával rendelkezik ez a szépen karbantartott sorházi ingatlan a Stromfeld-telepen. A háromszintes ház amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával, 2 fürdővel és 3 mosdóval várja új lakóit. Hőszigetelt nyílászárókkal, külső hőszigeteléssel, fém motoros redőnyökkel, pára érzékelő szellőztető rendszerrel, intelligens termosztáttal, szolár panellel is rendelkezik.