Otthontérkép Magazin

Csinos kis lakások Tatabányáról 20 millió forint alatt

Tatabánya az elmúlt évek egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Miután bányái kiürültek, a rendszerváltás után egyre több gyár települt a városba, ami biztosítja a folyamatos gazdasági fejlődést.

Az első lakás vásárlása itt sem könnyű a fiatalok számára, de már 20 millió forint alatt is találni egész csinos kis lakásokat.

Nemrég felújított lakás Dózsakertben

Dózsakertben, egy négyemeletes panelház negyedik emeletén található ez a 2 szoba + hallos lakás, melyet 2018-ban nagyon szépen felújítottak. A felújítás során az ingatlan új burkolatokat és új biztonsági bejárati ajtót is kapott. Hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, az új konyhabútor a beépített gépekkel együtt a vételár részét képezi, igény esetén a többi bútor is megvásárolható.

Kompletten felújított lakás a Gál István lakótelepen

Szintén 2 szoba + hallal rendelkezik ez a szépen felújított lakás, mely a Gál István lakótelepen található. Az ingatlant 2018-ban újították fel, ekkor megtörtént az összes vezeték, a burkolatok, a nyílászárók és a radiátorok cseréje. Az ár a konyhabútort, a fürdőszoba bútort és a tűzhelyet tartalmazza.

További tatabányai lakásokat talál oldalunkon, itt.

Fa konyhabútorral a Sárberki lakótelepen

Nagyon szépen felújították ezt a 2 szobás lakást is, mely a Sárberki lakótelepen található. Az ingatlan a felújítás során új villanyvezetékeket, műanyag ablakokat, fából készült, biztonsági bejárati ajtót és fából készült konyhabútort is kapott. A konyhabútor és a nappali beépített gardróbja a vételár részét képezi.

Praktikusan átalakított lakás a Mártírok útján

1+2 fél szobás lakásból alakították ki ezt a 2 szobás lakást a Mártírok útján. A lakás egyik fél szobájában elhelyezték a konyhát, így a régi konyha és a másik fél szoba összenyitásával egy nagyobb szobát kaptak. Az átalakításon kívül felújítás is történt, így az ingatlan új nyílászárókat és burkolatokat kapott, és a vízvezetékeket is kicserélték.

Szépen felújított lakás Újvárosban

Újvárosban, az Ifjúság utcában, egy panelház 5. emeletén található ez a másfél szobás lakás, mely teljeskörű felújításon esett át. A felújítás érintette a nyílászárók cseréjét is, a ház új liftet is kapott.

Nem lakást keres? Akkor további remek eladó tatabányai családi házakat talál itt.