Otthontérkép Magazin

Pécsett tanulsz tovább? Mutatjuk a legjobb albérleteket a városban!

Jó hírünk van azok számára, akik várhatóan Pécsett kezdik meg felsőfokú tanulmányaikat szeptemberben, ugyanis a városban lényegesen alacsonyabb áron lehet lakást bérelni a többi egyetemi városhoz képest. Mutatjuk, milyen kiadó lakásokat találtunk.

Két különnyíló szobával Uránvárosban

Uránvárosnak a 6-os úthoz közel eső részén, a Péchy Blanka téren található ez a szépen felújított panellakás. A lakás szépen berendezett, modern, gépesített, két különálló szobával rendelkezik, egy diáknak így 60 ezer forint + rezsit kell fizetnie a lakásért.

Szépen felújított lakás Egyetemváros és Uránváros határán

A Gosztonyi Gyula utcában, Egyetemváros és Uránváros határán helyezkedi el ez a két különnyíló szobával rendelkező panellakás. Az ingatlan szépen felújított állapotban van, fiatalos, bútorozott, gépesített. A lakás bérleti díjának egy diákra eső része 49 ezer forint + rezsi.

További pécsi kiadó lakásokat találhat oldalunkon, itt.

Hangulatos lakás a történelmi belvárosban

A Belvárosban, a Felsőmalom és a Király utca sarkán, egy 9 éve épült, hőszigetelt társasház első emeletén található ez a kétszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan szépen felújított, berendezett, gépesített, szobái külön nyílnak. Egy főre eső bérleti díja 60 ezer forint + rezsi.

Szép lakás Egyetemvárosban

Szintén két különnyíló szobával rendelkezik ez a szépen felújított lakás Egyetemvárosban, a Mezőszél utcában. A lakás egy panelház első emeletén található, szép állapotú, bútorozott, gépesített, egy diák számára 55 ezer forint + rezsi kiadást jelent.

Családi ház alsó szintje Egyetemvárosban

Egyetemvárosban a Szigeti úton, az Orvosi Kar közelében található az a családi ház, melynek kétszobás alsó szintje kiadó. A lakrész szépen felújított állapotban van, kertkapcsolattal rendelkezik. Diákonként 50 ezer forint + rezsiért bérelhető.

További pécsi, egyetem közeli kiadó lakásokért kattintson ide.