Otthontérkép Magazin

Belvárosi ékszerdoboz 25 millió alatt!

Az elmúlt években valódi ritkaságnak számított egy jó adottságokkal rendelkező, igényesen felújított vagy újszerű belvárosi lakás 25 millió alatt. Ám mi most egy ilyenre bukkantunk!

A bűvös 25 milliós határ főleg akkor gond, ha a környék jó minősége mellett még a tömegközlekedési szempontokat is figyelembe vesszük. Néha-néha azért adódik egy olyan lehetőség, ahol az imént felsoroltak mind érvényesülnek, mint az alábbi ingatlan esetében, mely a tágabban vett belvárosi részen, a Nagyvárad tér és a Klinikák metrómegálló között helyezkedik el.

Első lakást kereső fiatalok, saját lakásra vágyó diákok és kis lakást kereső befektetők figyelem: 25 millió forint alatt találtunk  egy kis ékszerdobozt a hangulatos Orczy-park szomszédságában!

A felújított Orczy-park (képünkön) és a Ludovika Campus mellett elhelyezkedő társasházban bukkantunk egy igazi gyöngyszemre. A lakás tömegközlekedés szempontjából is kifejezetten előnyös helyzetben van, az M3-as metró Nagyváradtéri megállója csak 7-8 perc séta, a 24-es villamos és a 99-es busz megállója pedig 3 perce van. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódnia, a helyi lakosoknak ingyenes a parkolás és az utca is bekamerázott.

A második emeleten helyezkedik el az alábbi magas minőségben felújított lakás. Építész tulajdonos felügyelete mellett, minden részletre odafigyelve minőségi anyagokat használva történt a felújtás, mely során többek között új biztonsági német nyílászárók, riasztó, klíma előkészítés, digitális termosztátos konvektor került beszerelésre. Minőségi burkolatok, szaniterek és csaptelepek kerületek a lakásba, így jó ideig ezzel nem lesz problémája az új tulajdonosnak.

A 31 négyzetméteres lakás remek elosztással rendelkezik, mely rengeteget számít ekkora lakások esetében. A lakásban IKEA konyhabútorral, beépített gépekkel felszerelt konyha, egy nagy, közel 20 négyzetméteres szoba és káddal felszerelt fürdőszoba található, valamint egy kisebb erkély is kapcsolódik hozzá.

Az Orczy-park tökéletes helyszínt kínál szabadidős kikapcsolódásra, sportolásra, melyhez ebben az esetben tényleg nem kell messzire menni.  A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Semmelweis Egyetem is pár perces sétával elérhető, így egyetemistáknak vagy akár könnyen kiadható lakást kereső befektetőknek is tökéletes választás.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.