Otthontérkép Magazin

Nagyszerű otthonok várnak Ürömön!

Az agglomeráció az elmúlt hónapokban népszerűbb lett, mint valaha. Ha a főváros környékén keressük új otthonunkat, érdemes Ürömön is szétnéznünk. Mi is megtettük, innen hozzuk most a legszebb házakat, lakásokat.

Igazi családi otthon a Táborföldi lakóparkban

A Táborföldi lakóparkban található ez a 2007-ben épült ikerfél, mely két szinten, amerikai konyhás nappalival, 1+2 hálószobával és két fürdőszobával várja új lakóit. Az ingatlan egy család számára épp ideális, kertkapcsolatos nappalijához terasz kapcsolódik, emeletén egy erkély is található. A ház alagsorában egy kétállásos garázs kapott helyet.

Gyönyörű mediterrán otthon a Táborföldi lakóparkban

Szintén a Táborföldi lakóparkban helyezkedik el ez a mediterrán stílusú ikerfél, mely 2005-ben épült. A két teljes szinttel rendelkező (nem tetőtér beépítéses) ingatlan nappali-étkezővel, külön konyhával, 3 hálószobával, szintenként 1-1 gardróbbal és 1-1 fürdőszobával várja új tulajdonosait. Szépen gondozott kert és fedett terasz tartozik hozzá.

Körpanorámás nappalival Rókahegyen

Rókahegy tetején, egy 2009-ben épült társasház teljes felső szintjét foglalja el ez az egyedi, körpanorámás lakás, mely teljesen külön bejáraton, egy másik utcáról közelíthető meg. A lakás középpontja a kör alakú amerikai konyhás nappali, melyből két irányba nyílik a többi helyiség, a másik két irányba pedig végig panorámás ablakok találhatók, innen nyílik a két panorámás terasz is.

De ha valakinek ez még nem elég, a ház tetején kilátó van 360°-os körpanorámával. A lakás ezeken kívül 3 hálószobával és egy gardróbszobával rendelkezik, frissen felújított fürdőszobájába egy szauna is került, és egy kis kertrész is tartozik hozzá.


Panorámás penthouse Péterhegyen

Péterhegyen található ez a csodás panorámával rendelkező 90 nm-es lakás, melyhez 30 nm-es terasz is tartozik. Az ingatlan 4 szobás és minimál luxus jellemzi, hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően a panoráma nemcsak a teraszról, hanem a lakásból is élvezhető.

Akár saját vállalkozáshoz is a Táborföldi lakóparkban

Egy telken 3 ház áll, melyek közül az egyik most eladóvá vált. A két szint + alagsor + tetőtér elosztású, felújított családi ház 2 másik házzal áll egy telken, mely osztatlan közös tulajdonban van. A saját használatú kertrészek szerződésbe vannak foglalva, a lakás nappali + 3 hálószobával a földszintet és az emeletet foglalja el. A tetőtér jelenleg tároló funkciót tölt be, de beépíthető, az alagsorban közös mosókonyha, teregető, közös tároló és egy saját használatú iroda van.

További szép ürömi családi házakért kattintson ide.