Otthontérkép Magazin

Sokoldalúan kihasználható családi ház, 3 percre a KÖKI-től

Az elmúlt hónapokban általánossá vált a home office, ami természetesen akkor a legjobb, ha saját vállalkozásunk van és egy akkora házunk, ahol a cégünknek és a családunknak is jut elég hely, méghozzá külön-külön. Mai bejegyzésünkben egy olyan családi házat mutatunk, ami nemcsak iroda + lakás céljára, de kétgenerációnak, vagy akár autószerelőknek is ideális, ráadásul mindössze 3 percre helyezkedik el a KÖKI Termináltól-től.

Egyre többen keresnek családi házat, ráadásul olyat és akkorát, amelyben a home office és a családi élet lehetőleg elszeparáltan oldható meg, tehát nem a konyhaasztalnál ülve kell dolgoznunk, vagy nem a nappaliból kell egy dolgozósarkot leválasztanunk. Ilyen családi házakat természetesen nem könnyű találni, hiszen a belső kerületekben elvétve vannak családi házak, a külső kerületekből pedig nem mindenhonnan jó a közlekedés.

A KÖKI környéke ebből a szempontból kivételt jelent, itt a Kispesti Uszoda közelében, egy csendes zsákutcában bukkantunk egy jól kihasználható családi házra. Az ingatlan 2019-ben esett át teljes felújításon, ami a teljes villanyhálózatot is érintette, földszintjén étkező, konyha, 2 és fél szoba, fürdőszoba, beépített tetőterében 2 szoba, fürdőszoba található.

Ez már önmagában is elég lenne két generáció részére, de az ingatlanhoz tartozik egy szerelőaknás, fűthető garázs + műhely is, öltözővel, mosdóval, aminek tetőterében egy egyszobás, fürdőszobás garzonlakást alakítottak ki.

Az ingatlan jelenleg teljes egészében irodaként működik, így egy kivételével minden szoba hűtő-fűtő klímát kapott és a vezetékes internetet is kiépítették minden szobában. Az ingatlan riasztóval, füstjelzővel felszerelt és kaputelefon számára is ki van építve a rendszer. Elhelyezkedéséből adódóan ideális olyan cégeknek, melyeknek sok külföldi partnerük van, hiszen a Liszt Ferenc repülőtér innen nagyon könnyen megközelíthető.


A családi házhoz tartozik egy 24,5 nm-es, félig fedett terasz és egy füvesített, nem túl nagy, könnyen karbantartható méretű kert diófával. A kertben grillező és egy medence számára lebetonozott felület is található, a ház előtti járdát a jelenlegi tulajdonos újra aszfaltoztatta.

Az ingatlan tehát nemcsak cégeknek alkalmas, hanem többgenerációs vagy nagycsaládoknak is, különösen, hogy a környéken számtalan oktatási intézmény, többek között Waldorf óvoda és általános iskola is található. Ebben a családi házban jól kombinálható a családi élet a saját vállalkozással akár irodát, akár autószerelő műhelyet szeretnénk működtetni, és ha még így is kevés a tér, az ingatlan további egy szobával bővíthető, hiszen a padlástér egy része még nem lett beépítve, de már ezt is lebetonozták. A műhely feletti garzonlakás pedig akár ki is adható.