Otthontérkép Magazin

Találj egy szép házat magadnak Solymár környékén!

Solymár és a környékén elhelyezkedő települések már régóta népszerűek a Budapestről kiköltözők szemében. Az elmúlt hónapokban, mikor mindenki inkább kiköltözne a fővárosból ez csak fokozódott. Most ezekről a településekről hoztuk el a legszebb eladó házakat.

Erdő mellett, Nagykovácsiban

Nagykovácsiban, a Zsíroshegyi úton, mindössze 3 perc sétára az erdőtől áll ez a 2012-ben épült családi ház. Az ingatlan kívül-belül egyedi, gyönyörű, minőségi kivitelezéssel készült. Földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, mosókonyha és a garázs található, emeletén a galérián dolgozószoba, ezen kívül 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób kapott helyet. Nappalija teraszkapcsolatos.

Teljes berendezéssel, Pilisvörösváron

Pilisvörösvár új építésű, családi házas övezetében, iskolától, óvodától, minden fontos szolgáltatástól néhány percre helyezkedik el ez a nappali+3 szobás, újszerű állapotú családi ház. Az ingatlan fűtését vízteres kandalló és elektromos fűtőpanel biztosítja, fenntartása nagyon kedvező. Ivóvíz ellátását bevizsgált, fúrt kút biztosítja, de a vezetékes víz bevezetése is éppen folyamatban van.

Különleges Makovecz ház Solymáron

A Makovecz Tervezőiroda tervei szerint, Koós Károly Kalotaszegi épületének tervei alapján épült ez a különleges ház Solymár egyik csendes utcájában. A 3 szintes, örökpanorámás épület étkező-konyhával, nappalival, 4 szobával, fürdőszobával és 2 mosdóval rendelkezik. Falazata között 10 cm-es szigetelés található, nappalijában egy hangulatos cserépkályha, alagsorában szauna is helyet kapott.

Otthonos családi ház Pilisvörösváron

Pilisvörösvár központjának közelében áll ez a tetőtér beépítéses családi ház, melyet 2004-ben építettek, és azóta is folyamatosan karban tartottak. Az ingatlanban a nappali mellett 3 szoba kapott helyet, szépen gondozott kertjében halastó is található.

Két generációnak, Solymáron

Solymár-Pesthidegkút határán található ez a házrész, melyben két külön lakás kapott helyet. Az egyik lakás 90 nm-es, amerikai konyhás nappalival + 2 és fél szobával, 2 fürdőszobával, teraszkapcsolattal rendelkezik, a másik félszuterén, 60 nm-es, itt amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba és külön mosdó kapott helyet. Mindkét lakás cirkófűtéssel és egy-egy cserépkályhával, valamint külön mérőórákkal rendelkezik.

További szép Solymár környéki házakért kattintson ide.