Otthontérkép Magazin

Megfizethető otthon a belváros és a Városliget szomszédságában!

Erzsébetváros körúton kívüli része mind a befektetőknek, mind az új otthont kereső fiataloknak, családoknak nagyszerű lehetőségeket kínál. Innen pár perc a belváros nyüzsgő forgataga, ugyanakkor a Városliget nyugodt zöld részei is egy karnyújtásnyira vannak. Erről a környékről hoztunk egy praktikus háromszobás lakást azoknak, akik jó környéken keresnek ingatlant, méghozzá olyat, amit nem szükséges költözés előtt felújítani, ugyanakkor megfizethető áron kínálják.

A következő lakás tökéletes választás a belvárosi életet kedvelő fiataloknak és kisgyermekes családoknak is. A Keleti Pályaudvar közelsége kiváló tömegközlekedési feltételeket biztosít, számos buszjárat és villamos a közelben áll meg, a 2-es és a 4-es metróval pedig a város szinte minden része könnyen elérhető.

A belvárosi élet és a kiváló infrastrukturális adottságok mellett, a környék óriási előnye, hogy a Városliget csupán pár száz méterre található, így a mindennapi kikapcsolódást vagy sportolási lehetőségeket nyújtó parkos, zöld környezetért sem kell messzire menni. A főváros legkedveltebb parkja tökéletes helyszíne a családi programoknak, a sportolásnak, vagy egy hangulatos baráti kávézásnak. A 2023-ra elkészülő Liget fejlesztési projektnek köszönhetően a liget még zöldebb korszerűbb lesz minden eddiginél. A jelenleg is zajló fejlesztéseknek köszönhetően megépült a főváros legnagyobb játszótere, valamint több sportpálya és egy kivilágított futókör is hamarosan átadásra kerül.

Erzsébetváros körúton kívüli része tökéletes választás, ha nem akar lemondani a belvárosi kényelemről, ugyanakkor fontos, hogy otthona közelében aktív pihenésre is lehetőség legyen.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.