Otthontérkép Magazin

Még egy ok, hogy Üllőt válaszd az agglomerációban

Az agglomerációs települések egyre népszerűbbek, különösen azok, ahonnan könnyű a bejutás Budapestre. Ennél már csak azok a települések vannak kedvezőbb helyzetben, amelyek helyben is számtalan munkalehetőséget tudnak biztosítani. Ebből a szempontból Üllő különösen szerencsés, hiszen az M0-ás, M4-es és a Liszt Ferenc repülőtér közelsége miatt logisztikai központok számára ideális helyen van, már több cég, például a SPAR vagy az Auchan is idetelepítette logisztikai központját. Hamarosan pedig még egy ok lesz, hogy a kiköltözők Üllőt válasszák új lakhelyüknek.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis a Lenovo épít új gyárat, ami várhatóan jövőre kezdi meg működését, így biztosítva további munkahelyeket helyben, hogy a város lakóinak ne kelljen feltétlenül Budapestre ingázniuk a jobb munkalehetőség reményében. Ennek apropóján gyűjtöttük össze most a legszebb családi házakat Üllőről.

Exkluzív otthon nagy családoknak

Összesen 272 nm-en terül el ez a nemrég, kompletten felújított családi ház, mely amerikai konyhás nappalival, 5 hálószobával, 2 fürdőszobával, 4 mosdóval és egy gardróbbal várja, hogy egy nagyobb család, esetleg két generáció birtokba vegye. A felújítást mind esztétikailag, mind műszakilag az exkluzivitás és a magas minőség jellemezte, így a ház AA energetikai besorolást kapott, tehát fenntartása is kedvező. Az épület alagsorában több autó beállására alkalmas garázs és tároló kapott helyet.

Újszerű ikerház mediterrán stílusban

Az M4-es autópályától néhány percre áll az a 8 évvel ezelőtt épült ikerház, melynek egyik fele most eladóvá vált. A folyamatosan karbantartott mediterrán stílusú ikerfél újszerű állapotban van, nappali + 2 szobával várja új lakóit, és vételára az álomszép teljes berendezést is magában foglalja.

Szépen felújított, tágas ház


Üllő központjához közel, mégis csendes utcában található ez a tágas családi ház, mely 2019-ben esett át egy nagyobb felújításon, melynek során kicserélték a villanyvezetéket, a belső hideg és meleg burkolatokat, illetve a ház új hőszigetelést és új fa nyílászárókat kapott. Az ingatlan pince + földszint + tetőtér kialakítású nappaliján kívül 4 hálószobával rendelkezik, így nagyobb családoknak is ideális.

Újszerű otthon, újépítésű részen

Üllő újépítésű, családi házas övezetében helyezkedik el ez a 10 éve épült családi ház, minőségi kivitelezéssel. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 3 és fél szobával rendelkezik. Kertje gondosan ápolt, idén telepített gyepszőnyeg, díszfák, fa játszóház és kerti sütögető kaptak benne helyet.

Sok egyedi megoldással a központ közelében

14 éve épült ez a nappali + 3 szobás családi ház, mely Üllőn a központ közelében található. Az ingatlan számos egyedi megoldással épült, annak ellenére, hogy egyszintes, fedett autóbeállója felett egy napozóterasz is helyet kapott. A nappaliban beépített házikönyvtár található, mely az ár részét képezi csakúgy, mint a hálószoba beépített bútora és a beépített, gépesített konyhabútor, gránit mosogatóval.

További szép családi házakat találhat Üllőről, oldalunkon, itt.