Otthontérkép Magazin

Mesés házak Pest megye ékszerdobozából, Gödöllőről!

50833831 - beautiful luxury home exterior with balcony and green grass on sunny afternoon

Ezen a hétvégén a Budapesttől 30 kilométerre fekvő Gödöllő felé vesszük az irányt, hogy felkutassuk a legszebb eladó ingatlanokat. Ha Pest megyében, közel a fővároshoz keres új otthont, Gödöllő minden bizonnyal az egyik legjobb választás! Mesés ingatlanokat mutatunk a városban!

Gödöllőt joggal nevezhetjük Pest megy kis ékszerdobozának, nem véletlen, hogy ez a bájos kis város ad otthont az egykori királyi nyaralóhelynek is. A hangulatos belvárosa és az előkelő Grassalkovich-kastély mellett azonban más szempontból is kiemelkedő. Kiváló választás azoknak, akik az agglomerációban keresgélnek új otthont, hiszen Gödöllő a főváros irányából autóval és a HÉV-nek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Gödöllő egyik legelőkelőbb részén található ez az örökpanorámás családi ház, melyhez 946 nm-es telek tartozik. A háromszintes ház nagy nappalival, négy szobával és három fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 44 négyzetméteres terasz is kapcsolódik hozzá.

A város szívében bukkantunk a következő szépen felújított tágas családi házra, melynek különlegessége, hogy műemlék jellegű épület, mely a királyi kastélypark és az Erzsébet park közvetlen szomszédságában található. A 190 négyzetméteres családi házban nappali, négy szoba és két fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, így igény szerint ketté osztható.

 A Gödöllői Tájvédelmi körzet szomszédságában találtuk ezt a medencés villát. A háromszintes családi házban egy hatalmas amerikai konyhás nappali, három fürdőszoba és hat szoba található, valamint a földszintről nyílik egy impozáns méretű terasz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul Gödöllőre és a budai hegyekre.

Válogatásunk zárásaként egy exkluzív rönkházat mutatunk. A különleges szibériai fenyőből készült rönkház 345 négyzetméteres, 6 szobával rendelkezik és dupla telek tartozik hozzá. A házhoz 4 férőhelyes szauna, 21 fő számára kényelmes, kemencével felszerelt kiülő és több melléképület tartozik. Kialakításának és felszereltségének köszönhetően nem csak saját használatra, hanem panziónak is tökéletes.