Otthontérkép Magazin

Kertvárosi álomotthon a belvárostól fél órára!

A XVII. kerület gyönyörű zöldövezeti részéről, Rákoscsabáról hoztunk egy hangulatos lakást, mely tökéletes első otthona lehet fiatal pároknak illetve mindenki másnak, aki nyugodt környezetben, de a belvárostól könnyen elérhető környéken keres mind esztétikailag mind műszakilag kifogástalan új otthont.

Rákoscsaba közkedvelt zöldövezeti része a fővárosnak, hiszen autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, központjában minden, a hétköznapok kényelméhez szükséges szolgáltatás és intézmény megtalálható, ugyanakkor a Rákos patak partján sétáló utak és bicikliút várja a kikapcsolódni vágyókat, sőt a közeli természetvédelmi övezetbe tartozó Naplás-tó tökéletes választás, ha lakóhelye közelében kirándulna.

A kerület jól megközelíthető részén található a teljeskörűen felújított lakás, akár az autót, akár a tömegközlekedést választja. Az M0-ás autóút felől autózva, a péceli lehajtótól csupán 3 perc a lakás, így Budapest belvárosától is csak fél óra. Az Örs Vezér tere innen 20 perc tömegközlekedéssel, a sűrűn közlekedő buszjáratoknak köszönhetően, sőt a Keleti Pályaudvarra közlekedő vonat megállója is 10 percre van a lakástól.

 

 

A 2004-ben épült társasházhoz egy elektromos kapuval ellátott úton keresztül hajthatunk be. Az épületet gondozott kert öleli körbe, ahol többek között az autóbeállóhelyek is helyet kaptak. A mediterrán hangulatú lakópark egyik előnye, hogy csak 6 lakással rendelkezik, így családias otthonokat kínál, szemben a zsúfolt, több száz lakásos lakóparkokkal.

Az 58 négyzetméteres lakásba lépve előszoba fogad bennünket innen nyílik a kamra, egyenesen tovább haladva pedig a tágas konyhába érünk, melyben beépített, gépesített konyhabútor kapott helyet. A lakás amerikai konyhás kialakításának köszönhetően néhány lépéssel a 17 négyzetméteres nappaliba érünk, itt alakították ki az étkező részt is.

A nappaliból léphetünk ki a 8 négyzetméteres teraszra, mely kényelmes kialakításával lehetőséget kínál pihenésre, napozásra, vagy a reggeli kávézásra, esetleg egy hangulatos nyári estén a vacsora elfogyasztására.

A nappaliból nyílik továbbá a halószoba és a fürdőszoba is, utóbbiban tágas sarokkád és különálló zuhanyfülke is helyet kapott.

Az ingatlanhoz autóbeállóhely és 4 négyzetméteres pincerész tartozik tárolóval.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.