Otthontérkép Magazin

Családi álomlakás a Dunakanyar kapujában, Dunakeszin!

Mai bejegyzésünkben a Dunakanyar kapujaként is emlegetett Dunakesziről mutatunk egy tágas lakást, mely azoknak a családoknak lehet jó választás, akik Budapest közvetlen közelében keresnek otthont, mert nem akarnak sok időt tölteni az ingázással, ugyanakkor csendes, kertvárosias környezetben élnék mindennapjaikat.

Dunakeszi mindössze 15 km-re fekszik a fővárostól, a főváros mellett azonban többek között a Szentendrei-szigeten fekvő Horánnyal és Göddel is határos, joggal hívják tehát a Dunakanyar kapujának. A város kertvárosi részén járunk, Káposztásmegyertől mindössze 800 méterre. Igazi zöldövezeti rész ez tágas terekkel és jó levegővel, ennek ellenére a vasútállomás 5 perc alatt elérhető. Innen vonattal kevesebb, mint 20 perc a Nyugati Pályaudvar, emellett ingyenes buszjárat is közlekedik a IV. kerületbe. Az autósok négy útvonal közül is választhatnak, amennyiben a fővárosba ingáznak, az M3-as, a külső Fóti út, a külső Szilágyi útés a Váci út is gyors bejutást tesz lehetővé. Dunakeszi ugyanakkor rendelkezik minden olyan szolgáltatással és intézménnyel amire egy családnak szüksége lehet. A lakástól 5 perces autóútra iskola, óvoda, posta és bevásárlóközpont is található.

A környék tehát kifejezetten családbarát épp úgy, mint az a társasház, melynek földszintjéről hoztuk el a mai cikkünk témájául szolgáló tágas lakást. A társasházban mindössze négy lakás található, melyhez osztatlan közös telek tartozik, amit a lakók egymás között osztottak fel.

A 83 négyzetméteres lakásban egy tágas amerikai konyhás nappali, két különnyíló szoba, káddal és zuhanyzóval fürdőszoba és háztartási helyiség található. A kert mellett a lakáshoz kapcsolódó 19 négyzetméteres terasz kínál tökéletes helyszínt a kikapcsolódásnak.

Télen a fűtést radiátor és padlófűtés kombinációja biztosítja, nyáron pedig klímaberendezések gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről. Az ablakok szúnyoghálóval és redőnyökkel ellátottak, a biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik. A vételár magába foglalja a gépesített konyhabútort, a beépített előszobabútort, a nappalibútort és a mosókonyhában található bútort.


Parkolásra az utcán van lehetőség, de igény szerint egy 18 négyzetméteres garázs, valamint egy 4,5 négyzetméteres tároló is megvásárolható az ingatlanhoz.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.