Otthontérkép Magazin

Saját stég és gyönyörű panoráma tartozik ezekhez a vízparti otthonokhoz!

Nincs hangulatosabb egy vízparti háznál, persze a Balatonon csak nagyon kevesek számára elérhető, de ki mondta, hogy csak ott érdemes ilyen házat venni? Máshol jóval kedvezőbb áron juthat olyan tóparti vagy folyómenti házhoz, ahol reggelente a házból kilépve a víz látványa fogadja, sőt ezekhez a házakhoz a lenyűgöző panoráma mellett saját stég is tartozik. Hamarosan itt a nyár, ha még idejében lecsap egy ilyen ajánlatra, akár már az idei nyarat is a vízparton töltheti. Összegyűjtöttünk néhány álomotthont saját vízparttal az ország minden pontjáról!

Igazi gyöngyszemet találtunk Dömsödön, melyhez saját stég is tartozik. A 84 négyzetméteres, felújított családi ház nyaralónak vagy állandó otthonnak is tökéletes. A földszinten konyha, fürdőszoba és egy szoba, míg az emeleten további két szoba és egy fürdőszoba kapott helyet, sőt egy hangulatos, napfényes téli kert is kapcsolódik hozzá.

Majosházán a Duna-parton is találtunk egy saját stéggel rendelkező háromszintes családi házat, mely 2008-ban épült. A legalsó szint egy szuterén, a földszinten nappali, konyha-étkező rész és fürdőszoba van, a tetőtérben 3 szoba, fürdőszoba és gardróbszoba található. A nappaliból egy 20 négyzetméteres terasz nyílik, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a Dunára, akárcsak a fenti két szobából, melyek erkélykapcsolatosak.

Délegyházán, közvetlen vízparti környezetben található a következő 120 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, három hálószoba, előszoba és fürdőszoba kapott helyet. A nappaliból egy 12 négyzetméteres fedett terasz nyílik, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a tóra. A házhoz saját használatú stég tartozik.

A gyönyörű dunai panoráma mellett saját stég és saját hajókikötő tartozik ehhez a ráckevei családi házhoz. A kétszintes épület földszintjén étkező, konyha, nappali egy fürdőszoba és egy hálófülke található, az emeleten pedig szintén egy nappali, fürdőszoba és két szoba kapott helyet. A házhoz 790 négyzetméteres parkosított telek tartozik, ahol egy kültéri fedett wellnessrészleget is kialakítottak, jakuzzival, zuhanyzóval és szaunával.