Otthontérkép Magazin

Gesztenyefák lombjai között, a Budafoki úton

A Műegyetem környéke mind befektetők körében, mind azok között kedvelt, akik saját célra keresnek lakást. A környéknek kiváló a közlekedése, és közel a Gellért-hegy vagy a Duna-part, ha valaki a szabad levegőn szeretne kikapcsolódni. Ma innen, a Budafoki útról hozunk egy belső, zöld kertre néző lakást.

A Budafoki út Műegyetemhez közel eső részén, egészen pontosan a Kruspér és Bertalan Lajos utca közötti szakaszán sok régi bérház sorakozik, bennük nagy belmagasságú, világos polgári lakásokkal, amelyekben csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogyan használjuk ki ezeket a kivételes tulajdonságokat.

Itt áll az a ház is, amelynek két épülete között gesztenyefák által beültetett belső kert húzódik. Ennek a háznak a 4. emeletén találtuk ezt a szépen felújított, tágas lakást, melynek legtöbb ablaka és az erkélye is a zöld kertre néz. A ház ugyanakkor nem körfolyosós, de liftes, ami megkönnyíti a közlekedést, földszintjén biciklitároló található, a lakás előtti ráccsal leválasztott részen pedig babakocsit is lehet tárolni.

A lakás felújítása során praktikus elosztást kapott, nappaliján kívül egy különnyíló hálószobával is rendelkezik, és a nappaliból is nyílik egy hálófülke. Felújított, beépített gépekkel felszerelt konyhája minden háziasszony álma, innen nyílik a fürdőszoba, ami a hálófülkéből is megközelíthető, de egy külön mosdó is nyílik az előszobából.

A lakáshoz tartozik még egy nagy gardrób, és az előszobában lévő nagy beépített szekrények is rengeteg holmit elnyelnek. Az erkély a nappaliból nyílik, ami nemcsak a teraszajtón, hanem a részben a Budafoki útra, részben a zöld kertre néző félköríves ablaksoron keresztül is rengeteg napfényt kap.

Innen nemcsak a 4-es, 6-os, de a 41, 47, 49, 19-es villamosok megállója is csak 3 percre van, és a Gellért téri vagy a Móricz Zsigmond körtéri metrómegállók is 5-6 perc alatt megközelíthetők. 5 percen belül gyógyszertárat, élelmiszerboltokat, bölcsődét, óvodát, iskolát, éttermeket és kávézókat is találunk, és az Allee sincs messzebb 8-10 perc sétánál. A Műegyetem szó szerint egy karnyújtásnyira van, de más nagy egyetemek, mint a Corvinus, az ELTE BTK Múzeum körúti része, Jogi Kara és a Pázmány Jogi Kara is elérhető 20 percen belül. A Gellért-hegy és a Duna-part szintén néhány perc séta, a Kopaszi-gát is 20 perc alatt megközelíthető.


A napfényes, tágas lakás azonnal költözhető, a beépített bútorok, a gépekkel felszerelt konyhabútor és a nappali szekrényei a vételár részét képezik.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.