Otthontérkép Magazin

Ilyen egy frekventált, jól alakítható lakás a változatos Csepelen

Gondolta volna? Csepel Budapest legváltozatosabb kerülete, mivel kertvárosias, falusias, vízparti, lakótelepi és ipari városrészekkel is egyaránt rendelkezik. Ezen a területen mindenki megtalálhatja a megfelelő környezetet új otthona számára. Most innen mutatunk egy frekventált elhelyezkedésű lakást.

A lakástól a H7 HÉV végállomása akár gyalog is megközelíthető kevesebb, mint 20 perc alatt, de a 238-as busszal mindössze 2 megállót kell odautazni. A buszmegálló az ingatlantól csupán 2 percnyi sétára található. A Boráros tér fél óra alatt elérhető, ahonnan 2-es, 2M-es, 4-es és 6-os villamossal, valamint több busszal is könnyen továbbutazhatunk.

Igazán jól megközelíthető, amúgy is remek környéken fekszik a lakás, mivel a közelben szupermarketek, benzinkutak, gyógyszertár, posta és pékség is fellelhető.

Elhelyezkedése miatt kisgyermekes családoknak is remek választás ez az ingatlan, ugyanis játszóterek, általános iskolák és óvodák is nagyon jó távolságban vannak.

A kisállattal beköltözőknek jó hír, hogy az állatorvosi rendelő és a kutyafuttató rét sincs messze. A sportolni vágyók pedig könnyen eljuthatnak a futópályához és a szabadtéri kondiparkhoz.

A 42 négyzetméteres otthon jelenleg 1 szobával rendelkezik, de egy válaszfal segítségével egyszerűen alakítható belőle másfél szobás is. Emellett konyha, fürdőszoba, előszoba és egy erkély teszi ki a délkeleti tájolású ingatlan egészét. A lakás egy rendezett, tiszta házban van, melyhez hozzátartozik a garázsszinten található beálló is.


A fűtés házközponti, egyedi méréssel, a nyári meleg napokban pedig légkondicionáló biztosítja számunkra a megfelelő hőmérsékletet. A közös költség kedvező a lakásra és a garázsra egyaránt.

Az azonnal költözhető lakás jó elhelyezkedése és a különböző szolgáltatások közelsége miatt igen vonzó. Tökéletes választás egyedülállóknak, pároknak, és kisgyermeket nevelőknek egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.