Otthontérkép Magazin

Nyaraló a spanyol tengerparton? Az álom most valósággá válhat!

Beköszöntött az ősz, ilyenkor mindenki fejében megfordul legalább egyszer a gondolat, milyen jó lenne egy saját tengerparti kis villa, ahol az év bármely időszakában élvezhetjük a jó időt. Ez nem is olyan elérhetetlen, mint ahogy elsőre gondolnánk. Mai cikkünkben Alicante környékét járjuk be, hogy mutassunk néhány remek lehetőséget!

A meseszép spanyol vidék több szempontból is a legjobb választás, ha a tengerparton vásárolna házat. Alicante nem csak az egyik legszebb része az országnak, de klíma szempontjából is talán a legideálisabb választás. Itt ugyanis csak három olyan hónap van, mikor az átlagos hőmérséklet nem éri el nappal a 20 fokot. Nyaralót vásárolni tehát tökéletes helyszín, hiszen egész évben jól kihasználható. Nem utolsó sorban egy modern, jól megközelíthető repülőtérrel is rendelkezik, ahova Budapestről 2,5 óra alatt juthatunk el. A környék népszerűsége pedig garantálja, ha befektetési célból vásárolna, biztosan nem fog üresen állni a ház.

A tengerparti övezetben bukkantunk rá a Royal Red Properties által kínált lakásokra. A cég már tíz éve foglalkozik ingatlan eladással-kiadással. Az itt található lakások két-három szobásak, amikhez kis kert és terasz is tartozik. A kínálatban szerepelnek mediterrán házak és modern luxus villák is.

Az első villa Alicante déli részén található. Az egyedülállóan szép villát, a modern és a mediterrán stílus ötvözete teszi különlegessé, na meg a prémium kategóriás kialakítás. A villa összesen 224 négyzetméteres, tágas nappali, négy hálószoba és három fürdőszoba szolgálja a kényelmet,
mindehhez napozó terasz és saját medence társul. A közelben pedig gyönyörű strandok, kiváló bevásárlási lehetőség, nemzetközi éttermek, bankok és szép üzletek várják a lakókat.

Szintén ezen a környéken bukkantunk a következő álomszép övezetben lévő ikerházra. A 151 négyzetméteres ingatlanban, nappali és három hálószoba kapott helyet, továbbá nagy terasz, gyönyörű mediterrán kert és medence tartozik hozzá. Kiváló helyen lévő, fantasztikus nyaraló ami a
befektetési / kiadási célra is remek megoldás.


Még egy kicsit délebbre találtuk a következő új építésű apartmanokat, melyben kényelmes nappali, két hálószoba, két fürdőszoba és tökéletesen felszerelt és gépesített konyha kapott helyet. A lakásból nyíló erkélyekről kilátás nyílik a környékre és a hatalmas medencére, mely a közös használatú kertben
található. A lakástól néhány perces sétával elérhető a sétáló utca, elegáns éttermekkel, üzletekkel.

Az ingatlanok saját használatra is kiválóak, de ezt az élményt mással is megoszthatjuk, hiszen befektetési szempontból is szemlélődhetünk. A turisták körében nagyon népszerű alicantei tengerpart mellett még Barcelona környéke is.

Előnynek számít az is, hogy a Royal Red Properties a kiadás lebonyolításában is segítségünkre lehet, így a szolgáltatás igénybevételével akár itthonról, Magyarországról is intézhetjük ezt. Azt gondolnánk, hogy egy spanyol cég elérhetetlen, de ez nem igaz. A Royal Red Properties esetében személyesen is könnyen felvehetjük velük a kapcsolatot, méghozzá, itt Magyarországon is, tehát mindezt magyar nyelven is intézhetjük. Látogasson el szeptember 24.-én kezdődő budapesti Lakás 2021 kiállításra és találkozzon a Royal Red Propertiessel C7-es standon.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.