Otthontérkép Magazin

Szép fővárosi házak várnak 50 millió forint alatt

68908720 - budapest skyline on sunset, capital of hungary

Amennyiben friss levegőre, zöld környezetre és saját kertre vágyunk, nem feltétlen kell vidékre költözni. Budapesten is találhatóak nagyszerű házak, ráadásul kedvező áron is hozzájuk juthatunk. Igaz, ezekre az 50 millió forint alatti fővárosi ingatlanokra többnyire Budapest szélén akadhatunk, azonban tömegközlekedéssel így is egyszerűen eljuthatunk a belvárosba.

A XVII. kerület legkedveltebb részén, a kertvárosban található ez a 48 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan egészét 2 szoba, konyha és fürdőszoba alkotja. Tartozik hozzá egy garázs és egy fedett terasz is, amely kiváló nyáron a baráti vagy családi összejövetelek lebonyolítására. A szobák nagyméretűek, a konyha praktikusan lett berendezve, a fürdőszoba pedig igen tágas. A 432 négyzetméteres telekkel rendelkező ház jól átgondolt tervek alapján épült.

XV. kerületben, Pestújhely csendes utcájában épült ez a 80 négyzetméteres házrész. Az ingatlan egy 605 négyzetméteres osztatlan közös tulajdonú telken található. 2 hálószobából, nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll, 2017-ben pedig korszerű anyagokkal építették újjá. A földszinten egy klímás amerikai konyhás nappali, étkező és mosóhelyiség kapott helyet, míg a tetőtérben 2, klímás hálószoba és fürdőszoba helyezkedik el. Az udvarban két gépkocsibeálló és egy tároló is van.

A XX. kerületben, egy négylakásos udvar hátsó részén helyezkedik el ez a 80 négyzetméteres házrész. Az ingatlanban 3 szoba, étkezős konyha és fürdőszoba került kialakításra. Az egyik szobában megtörtént az ablak és az ajtó cseréje, a szobák mindegyike laminált parkettás, vagy szőnyegpadlós. A ház előtt saját, privát kertrész is van, valamint három fészer is biztosítja a kerti szerszámok, illetve egyéb dolgok elhelyezését.

Szintén a XX. kerületben található a következő, 68 négyzetméteres házrész. Az ingatlanban 2 hálószoba, nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet. A házban nyáron klíma, télen pedig cirkófűtés szolgáltatja a számunkra megfelelő hőmérsékletet. Tartozik hozzá egy aknával ellátott garázs is, ami a saját kertrészben lelhető fel. Amennyiben valaki bútorozottan szeretne házat vásárolni, annak jó hír, hogy igény szerint akár az is az ingatlanhoz jár.

A X. kerület csendes, nyugodt utcájában fekszik ez a 93 négyzetméteres sorház. Az ingatlan alsó szintjén 2 egymásból nyíló hálószoba, egy tágas amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség kapott helyet. Az emeleten egy légkondicionált szoba található. 2020-ban teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át. A belső kétszintes sorházhoz egy 150 négyzetméteres telek is tartozik.