Beköltöznél ebbe a modern holland farmházba?

Milyen az, amikor valaki az észak-európai letisztultságot ötvözi azzal, hogy szereti a színeket? Megmutatjuk, ilyen!

A színek ereje annyira csodálatos, ez az alapszabály, amit Chantal, az alábbi holland farmház tulajdonosa szem előtt tartott otthona szépítgetésénél. A férjével és két kislányukkal Eerselben élnek, Hollandiában, a hatalmas házhoz kert és mini játszótér is tartozik, természetesen minden stílusos, szép és tiszta.

A kreativitás és az inspiráció azok a dolgok, amiket senkitől nem lehet eltiltani, ezt bizonyítja Chantal. A holland parasztháznak, amit ő maga szépítget, jól áll a babarózsaszín, a kék, a sárga, a felhőkék, az óriási színes tapéta és a kötött, horgolt kiegészítők. A legnagyobb kihívást állítólag az a lakástulajdonosnak, hogy ne pakoljon be mindenféle tárgyat a lakásukba, ami csak megtetszik neki.

Az alábbi eladó, kétszobás VII. kerületi lakásban a fekete-fehér-szürke letisztultság jól megfér a rózsaszín kanapéval. Valami ilyesmi az, ami a következő évek trendjeiben várható.

Kattintson a képre!

4_21_1.jpg

Állítólag éveken át nem igazán tudta, hol is kellene kezdeni a lakberendezést, aztán a terhessége ideje alatt nagyon rosszul volt, hetekig ágyhoz volt kötve. Akkor kezdett el magazinokat lapozgatni, és akkoriban talált rá a horgolásra, mint hobbira.

Éveken át aktívan gyakorolt, ennek hatására megváltozott az ízlése, aminek az alábbi ház az eredménye. A bútorok közt akad vintage, IKEA és örökölt családi darab, a kiegészítők mindegyike saját kézzel készített dísztárgy.

ÍME:

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elárulta Magyar Péter, melyik közvélemény-kutatásnak hisz

Elárulta Magyar Péter, melyik közvélemény-kutatásnak hisz

Senkit nem bíztat taktikai szavazásra a Tisza Párt vezetője.

Érdekes memóriazavarban szenved Szijjártó Péter - régi-új nagykövetség nyílik Budapesten

Érdekes memóriazavarban szenved Szijjártó Péter - régi-új nagykövetség nyílik Budapesten

Örményország újranyitja nagykövetségét, Magyarország pedig Jerevánban, ahova Wizz Air járatok is indulnak. Akkor most minden el van felejtve?

Gulyás Gergely tesz egy szívességet az Uniónak, és ugyanazt kéri, mint Brüsszel

Gulyás Gergely tesz egy szívességet az Uniónak, és ugyanazt kéri, mint Brüsszel

A magyar uniós elnökség formájában. Arról is beszélt a miniszter, hogy nehéz lesz egyben tartani az Uniót, ha nem áll helyre "a jog tisztelete".

© 2024 (v2.202102)