Újlipótvárosi ingatlanok 30 millió környékén

Tavalyelőtt átlagosan kicsivel több mint félmillió forintos négyzetméteráron kínálták a lakásokat, ez a szám mostanra bizonyos újlipótvárosi utcákban majdnem a duplájára nőtt. Nagy kedvenc ez a városrész a XIII. kerületben, sokan akár turistáskodni is eljárnak ide hétvégenként. Ez a környék ugyan csak pár utcából áll, mégis  folyamatosan fejlődik, szépül, épül, egyre több teraszos kávézó, kisbolt kínálja portékáját és egyre többen gondolják úgy, hogy itt szeretnének élni.

Újlipótváros kutyás környéknek és családbarát kerületnek számít, kutyafuttatók, játszóterek, óvodák, iskola is van, az infrastruktúra kiváló, csak parkolni ne kelljen, legalábbis parkolóhelyet a legnehezebb találni a környéken. A lakások típusa közül bőven lehet válogatni: van a kerületben panel, új építésű ingatlan, Bauhaus házak és a régi, gangos klasszikus budapesti bérházak is képviseltetik magukat. Ezek közül szedtük össze azokat, amik most 30 millió forint környékén kelletik magukat. Az alábbi képekre kattintva láthatóak a lakások!

Két lakást is mutatunk a Radnóti Miklós utcából. Talán két véglet, eléggé eltérnek egymástól adottságaikban. Nézzük ez elsőt, ami mindössze 40 négyzetméteres és majdnem 34 millió az irányára, viszont nagyon jó állapotú, a sok világos szín tágítja a teret.

Több infóért kattints a képre!

Aztán itt a második, ez 65 négyzetméteres, 2 szobája van és 30 millió alatti lehet a végszámla. Mindez közel a Dunához. Nagy a belmagasság, sok átalakítási lehetőség nyílik.

Több infóért kattints a képre!

A Balzac utca is rejt érdekességeket. Ráadásul nem is olyan drága, még 30 millió forint sincs ez az alábbi, 40 négyzetméteres, izgalmas belsőt kínáló lakás. Több infóért kattints a képre!

A Victor Hugo utcában találtuk ezt az eladó 55 négyzetméteres, ízlésesen berendezett hajlékot. Érdemes próbálkozni, kattints a képre!

Ez az ötödik otthon jóval kisebb, mint az előző, mindössze 33 négyzetméteres, de “bagatell” 20 millió forintért már a miénk lehet közel a Lehel téri piachoz.

További infókért kattints a képre!

És végül legyen egy még kisebb, igaz, csak egy négyzetméterrel ez az 1 szobás lakás 25 millióért vár minket a Pannónia utcában. Több infóért kattints a képre!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)