Otthonos munkakörnyezet stílussal

A jól eltalált berendezés nagyot dob a hangulaton a lakásokban, de akár az irodában is és fontos a hatékony munkához. Úgyhogy ajánlunk is néhány kelléket, amelyek otthonosabbá és stílusosabbá tehetik a környezetet.

A faldíszek változatos méretekben és típusokban is kaphatók.  Ki lehet alakítani elegáns, hagyományos és modern teret is, különböző képkeretekkel, rajzokkal, motivációs táblákkal.  A lényeg, hogy passzoljon a lakás vagy az iroda arculatához.

faldísz

Az íróasztalon kisebb tárgyak, virágok is szép kiegészítők lehetnek. A tábla is egy fontos kellék, sőt dekorációs elemként is jól mutat.

A különböző fotelek, asztalok, székek típusai is meghatározó elemek a kényelem szempontjából. Mondanunk sem kell, hogy a választáskor nem csak a stílus, hanem a színek is fontosak.

fotelek berendezés

Budapesti irodákat is ízlésesen be lehet rendezni, erről tanúskodik – sok más mellett – a Baross utcai Business Center, ott 2018 menő színeit is figyelembe vették.

Kattints a képre még több fotóért!

Csupa ötlet a Váci úton található Blue Cube irodaház berendezése. A képre kattintva további inspiráció gyűjthető.

Blue Cube

A tippek forrása: https://www.nationalbusinessfurniture.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)