Az okos technológia is az alapfelszereltség része ebben a XIII. kerületi lakóparkban

A CSOK-nak és az áfacsökkentésnek köszönhetően újabb és újabb lakóparkok épülnek, és bizony a legtöbb fejlesztésben igencsak meg is kérik az árát az új építésű lakásoknak. Ezért az árért cserébe pedig a kulcsok kézhezvételekor sokszor csak annyival kapunk többet, hogy nem használt, hanem új építésű lakásba költözhetünk, ami műszaki, energiahatékonysági szempontból is csak azt a szintet üti meg, ami minimálisan elvárható.

A XXI. században nem jogos az elvárás, hogy egy új építésű otthon okos technológiával is rendelkezzen? Nem várhatjuk el, hogy a gazdaságos fenntartás és a környezet védelme érdekében legalább a fűtés vezérelhető legyen távolról? De igen. Szerencsére ma már van olyan fejlesztő, aki ezt felismerte, és a lakáshoz tartozó smart csomagokat személyre szabottan kínálja.

Mit jelent mindez? Azt, hogy Budapest egyik legnépszerűbb kerületében, a XIII. kerületben, a Váci úttól egy utcányira épülő Kassák Residence lakásaiban a távolról vezérelhető fűtés, az okosdugalj és a smart technológiákat vezérlő mini számítógép, a központi egység az alapfelszereltség része, és ez a felszereltség személyre szabottan bővíthető. Ha tehát szeretnénk például, hogy a klímát, a redőnyöket vagy a világítást távolról irányítsuk, vagy riasztóval bővítenénk a rendszert, esetleg elektromos autó töltőt is szeretnénk a parkolóhelyünk mellé, mindez megoldható. Az egyedi igények akár a filmekben látható futurisztikus példák szintjéig kielégíthetők, határt csak a leendő lakástulajdonos pénztárcája szabhat.

Nemcsak ettől egyedülálló azonban a Kassák Residence lakópark. A beruházó az okos megoldásokon túl, elsőként az országban olyan közösségi szolgáltatáscsomagot is nyújt, aminek része a közösségi autó, az onsite csomagpont, a házon belül található csomagfeladási és átvételi pont, a lakópark saját, személyre szabottan igénybe vehető „housekeeping” szolgáltatása, vagy a „Fészer”, a lakók számára elérhető, teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár. Továbbá a lakópark privát pihenőparkja és a közvetlen közelben található „street workout” pálya is a lakók közösségi tevékenységét szolgálja.

A minőségre pedig garancia, hogy a beruházást Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának, a WING Zrt.-nek, a lakóingatlanokra specializálódott márkája, a LIVING hozza létre. A WING 20 éves ingatlanfejlesztői tapasztalattal, komoly referenciákkal és pénzügyi stabilitással rendelkezik, valamint elkötelezett a folyamatos innováció iránt, ami garancia a megbízhatóságra. (X)

A cikk megjelenését támogatta  WING Zrt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

A balatonfűzfői Lidl közelében az Aldinak és a Pennynek is van boltja. 

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Cégfelvásárlásokkal gyorsítja fel az AstraZeneca kínálatának bővítését a rák kezelését szolgáló új módszerek területén.

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

© 2024 (v2.202102)