Az okos technológia is az alapfelszereltség része ebben a XIII. kerületi lakóparkban

A CSOK-nak és az áfacsökkentésnek köszönhetően újabb és újabb lakóparkok épülnek, és bizony a legtöbb fejlesztésben igencsak meg is kérik az árát az új építésű lakásoknak. Ezért az árért cserébe pedig a kulcsok kézhezvételekor sokszor csak annyival kapunk többet, hogy nem használt, hanem új építésű lakásba költözhetünk, ami műszaki, energiahatékonysági szempontból is csak azt a szintet üti meg, ami minimálisan elvárható.

A XXI. században nem jogos az elvárás, hogy egy új építésű otthon okos technológiával is rendelkezzen? Nem várhatjuk el, hogy a gazdaságos fenntartás és a környezet védelme érdekében legalább a fűtés vezérelhető legyen távolról? De igen. Szerencsére ma már van olyan fejlesztő, aki ezt felismerte, és a lakáshoz tartozó smart csomagokat személyre szabottan kínálja.

Mit jelent mindez? Azt, hogy Budapest egyik legnépszerűbb kerületében, a XIII. kerületben, a Váci úttól egy utcányira épülő Kassák Residence lakásaiban a távolról vezérelhető fűtés, az okosdugalj és a smart technológiákat vezérlő mini számítógép, a központi egység az alapfelszereltség része, és ez a felszereltség személyre szabottan bővíthető. Ha tehát szeretnénk például, hogy a klímát, a redőnyöket vagy a világítást távolról irányítsuk, vagy riasztóval bővítenénk a rendszert, esetleg elektromos autó töltőt is szeretnénk a parkolóhelyünk mellé, mindez megoldható. Az egyedi igények akár a filmekben látható futurisztikus példák szintjéig kielégíthetők, határt csak a leendő lakástulajdonos pénztárcája szabhat.

Nemcsak ettől egyedülálló azonban a Kassák Residence lakópark. A beruházó az okos megoldásokon túl, elsőként az országban olyan közösségi szolgáltatáscsomagot is nyújt, aminek része a közösségi autó, az onsite csomagpont, a házon belül található csomagfeladási és átvételi pont, a lakópark saját, személyre szabottan igénybe vehető „housekeeping” szolgáltatása, vagy a „Fészer”, a lakók számára elérhető, teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár. Továbbá a lakópark privát pihenőparkja és a közvetlen közelben található „street workout” pálya is a lakók közösségi tevékenységét szolgálja.

A minőségre pedig garancia, hogy a beruházást Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának, a WING Zrt.-nek, a lakóingatlanokra specializálódott márkája, a LIVING hozza létre. A WING 20 éves ingatlanfejlesztői tapasztalattal, komoly referenciákkal és pénzügyi stabilitással rendelkezik, valamint elkötelezett a folyamatos innováció iránt, ami garancia a megbízhatóságra. (X)

A cikk megjelenését támogatta  WING Zrt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)