Balaton és Budapest: lakások családosoknak

Manapság sok szép új építésű lakás közül válogathatunk Budapesten és vidéken egyaránt. Körülnéztünk az új építésűek piacán és megnéztük miből választhat az, aki családdal költözne.

A családosok számára hoztunk tehát most néhány remek lehetőséget: elsősorban Budapestről és a Balaton környékéről.

A zuglói Paskal Rose lakási kifejezetten jó választás családosoknak, kiváló elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően. A lakópark családiházas övezetben helyezkedik el, ahol ráadásul számtalan lehetőség kínálkozik a szabadidő eltöltésére.

Errefelé található a Rákos-patak partján lévő sétány, de a közelben Gyógy- és Strandfürdő, valamint sportpálya is van. A Paskal Rose hat szintes házaiban kisebb és nagyobb, 3-4 szobás lakások közül is választhatunk.

Azok a családok, akik vágynak egy kis nyugalomra, de városi életet élnek, nézzenek szét a IX. kerültben.
Itt egy csendes mellékutcában épül a Gama Residences. Elhelyezkedésének köszönhetően kiválóak a közlekedési feltételek, de szórakozásért sem kell messzire menni. A Duna-part, számos étterem, vagy éppen a Dandár gyógyfürdő is a közelben található, de akad errefelé színház, mozi és nagy bevásárlóközpont is.

Akik olyan otthont keresnek, ami a belvárostól kicsit kijjebb helyezkedik el, viszont igen gyorsan, kötött pályán is megközelíthető a belvárosból, azoknak jó lehetőséget kínál az Újpesten épülő Arsenal Sarokház.  A dugótól nem kell tartani: a metró innen csupán 3 perc sétatávolságra van, a buszmegállók pedig a házhoz képest 50 méteres körzetben helyezkednek el.

A közelben, a XIII. kerületben, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épül a Madarász 38, mely 5 egymástól fizikailag elkülönülő lépcsőházban kínál változatos méretű és elrendezésű lakásokat. A lakópark egyik különlegessége, hogy nagyméretű közös, zárt belső kerttel rendelkezik majd, mely a pihenőpark mellett, kifejezetten a gyerekek igényeire szabott látványos játszótérrel és mini csúszdaparkkal várja a lakókat.

Nem csak a fővárosban, a Balaton környékén is remek lehetőségeket találtunk, melyek akár családi nyaralónak is tökéletesek.

Itt is vannak mindjárt ezek a balatonföldvári luxuslakások, melyek a Kvassay sétány közvetlen közelében épülnek.  A változatos alaprajzú lakások között, találunk nagyobb 4-5 szobás lakásokat is, így tökéletes választás nyugodt környezetet preferáló családok számára is. A lakásokhoz nagyméretű teraszok is tartoznak, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész is tartozik.

A Balatontól nem messze, Hévízen is vásárolhatunk modern igényes lakást, a Lotus Residence kínálatában. A belvároshoz közel épült társasházban vehetünk 2 erkéllyel rendelkező 3 szobás lakás, kertkapcsolatos lakást, de akár egyedülálló kétszintes penthouse jellegű panorámás nagy lakást is.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

© 2024 (v2.202102)