Prémium szolgáltatásokat nyújtó otthonok a XI. kerületben

A XI. kerületi Őrmező valódi pihenő és zöldövezet kiváló közlekedéssel, a közelben pedig remek bevásárlási lehetőségekkel. A kertvárosias hangulatot a csendes és rendezett utcák, a kellemes zöld növényzet adja, ahová mindig örömmel térhetnek haza az emberek .

Őrmezőt nem véletlenül választják sokan: azok, akik igénylik a csendes és meghitt, de a városmaghoz mégis közeli környezetet, de egyben keresik a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat is. A Metrodom Őrmező prémium otthonai éppen ezeknek az elvárásoknak kívánnak eleget tenni.

A Metrodom Őrmező lakópark közel 1,6 hektáron, a Mikes Kelemen és az Őrmezei út között elterülő óriási, ősfás telken épül. A lakópark kiemelkedő adottságokat rejt: nem csupán a szolgáltatások vannak itt helyben, de a helyszín is elsőrangú. A Metrodom Őrmező otthonaiból pedig könnyedén elérhetőek Dél-Buda főbb közlekedési csomópontjai, például a Kelenföldi- és a Déli-pályaudvar,  de a belváros sincs messze. Az autóval közlekedők számára pedig különösen jó hír az M0-s, M1-es, M6-os és M7-es autópályák közelsége.

A Metrodom Őrmező 7 épületét egy nagy méretű kert öleli körül. Az épületekben közösségi klubszoba, fitneszterem és szauna áll a leendő lakók rendelkezésére, a kertben pedig egy élménymedencét alakítanak ki, melyet napozóterasz szegélyez. A gyermekek számára egy biztonságosan kialakított játszótér is rendelkezésre áll majd.

A Metrodom Őrmező otthonai valódi kikapcsolódást jelentenek a lakók számára, akiknek olyan érzésük lehet, mintha egy távoli fürdővárosban töltenék a szabadságukat, ahol mindennap alkalmuk nyílhat csobbanni egyet a medencében, vagy relaxálni a szaunában – állítja a fejlesztő.

A családias légkört nem csupán zárt belső kertje és növényekkel befuttatott lugasai adják: a tervezők törekedtek arra, hogy intim atmoszférát teremtsenek viszonylag kevés lakás kialakításával. A projekt a hatalmas telken, több épületben összesen 189 prémium minőségű otthont foglal magába, amely garantálja a lakópark csendes mindennapjait.

A lakópark  lehetőségei azonban nem korlátozódnak a testi és lelki feltöltődésre alkalmas szolgáltatásokra: a Metrodom Őrmező okosotthon rendszerrel felszerelt lakásai maximális kényelmet és biztonságot is nyújtanak, garantálják az alacsony fűtésszámlát, és nem utolsó sorban csökkentik a környezet terhelését.

Az okosotthon rendszer révén könnyedén ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonaink hűtését-fűtését, évszaknak megfelelően, emellett a világításszabályozás és a nyílászárók állapota is nyomon követhető. A korszerű Dual Eco Plus fűtési és hőszigetelő rendszernek köszönhetően a Metrodom Őrmező otthonai úgynevezett BB, vagyis közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolásúak.

A Metrodom Őrmező tervezői a ma élő technikai elvárásokra reflektálva a lakóigények figyelembevételével kellemes és környezettudatos megoldásokat alkalmaznak. A beruházó számára alapvetően meghatározó, hogy a személyes, privát tér, és a közösségi terek nyújtotta lehetőségek is jelen legyenek prémium minőségű szolgáltatásokkal, ezzel garantálva a mindennapok feltöltődésre alkalmas életterét és otthonait.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az S&P szerint a költségvetési pálya stabilizálásához vezető lépések egyik rögzítőeleme lesz az esetleges túlzottdeficit-eljárás lehetősége.

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

© 2024 (v2.202102)