Új építésűek: kikapcsolódás az otthonunk közelében

Otthonunk keresésekor egyáltalán nem mindegy, milyen környéket választunk! Főleg, ha olyan szempontokat is figyelembe veszünk, hogy kellemes környezetbe térhessünk haza nap mint nap, vagy a környéken találjunk lehetőséget a szabadidő eltöltésére, minőségi kikapcsolódásra – akár erdőjárásra, akár strandolásra. Ma éppen ilyen, új építésű otthonokat hoztunk el!

Nézzük először a főváros talán legszebb, egyúttal elegáns zöld részeit, Óbudát, Sasadot, Zuglót.

Az EA. 85 lakásai a III. kerület zöldövezeti részén, a Táborhegyen épülnek. Amellett, hogy a lakások elhelyezkedésének köszönhetően bámulatos panorámában lehet részünk, a természetvédelmi területen, erdős környéken kirándulhatunk, kocoghatunk, kutyát sétáltathatunk, és élvezhetjük a friss budai levegőt. Az EA. 85 minimál stílusú, hipermodern épületei változatos lakásokat kínálnak, sőt 2 luxus-penthouse jellegű lakás közül is választhatunk.

Szintén a budai oldalon, de nem északon, hanem Dél-Budán, Sasadon vásárolhatunk exkluzív otthonokat a Sasadi 176 modern, háromszintes épületében. A lakáskínálatban 3-5 szobás lakások közül válogathat az, aki Buda egyik legtrendibb környékén keres minőségi otthont.

Természetesen a pesti oldalról is hoztunk egy szuper elhelyezkedéssel rendelkező projektet, méghozzá Zuglóból. A Paskal Rose környéke harmonikus, kertvárosi hangulatú, mégis a közelben több közlekedési csomópont található, melyek megkönnyítik a belvárosba jutást. A közelben számtalan lehetőség nyílik szabadidős tevékenységre, hiszen innen közel esik a Rákos-patak partján található kerékpárút és sétány, az MTK sportpálya, vagy a Paskál Gyógy- és Strandfürdő.

Körülnéztünk a fővárostól pár percnyi autóútra, azonban viszonylag jó közlekedést biztosító helyszíneken is. Elsőként nézzük a biatorbágyi Tóparkot! A projekt különlegessége, hogy “város a városban” kialakításának köszönhetően itt megtalálható minden, ami a mindennapokhoz szükséges, ugyanakkor a kellemes környezet, a tó körüli sétány és játszóterek állandó kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Bicskén, zónázó vonat állomásához közel épül a Gesztenyés lakókert is, ami remek lehetőséget kínál azoknak, akik a fővárostól elérhető távolságban, mégis csendes, nyugodt környéken keresik új otthonuk. A több mint 1 hektáros, gesztenye- és nyírfákkal beültetett területen 5 társasházat építenek, melyekben kisebb és nagyobb méretű lakást keresők is megtalálják az ideális otthont.

A válogatás végére pedig egy Balaton-parti projektet is hoztunk, méghozzá Balatonfűzfőről. A modern társasházak két vitorlás kikötő között találhatók, közel a vízparthoz. A Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark a 33 nm-es stúdió lakásoktól a 87 nm-es 4 szobás otthonokig többféle lakástípust kínál, melynek mindegyike balatoni panorámával, a tóra néző kényelmes méretű erkéllyel, illetve terasszal rendelkezik.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)