Modern luxusvilla a budai-hegyekben

Ezúttal egy igazán egyedi lehetőséget mutatunk annak, aki az igen felkapott Újbudán, annak is az egyik legelegánsabb részén keres szép panorámával megáldott lixusvilla akad. Egy háromszintes új építésű, már szinte készen lévő, luxusvilla került elénk, méghozzá talán a legmenőbb budai-hegyekből, Sasad domboldali részéről.

Újbudának tehát az egyik legmenőbb részéről, Sasadról hoztuk egy exkluzív projektet, mely nem csak elhelyezkedése miatt, hanem a minőségi kivitelezés okán is kiemelkedik az Újbudai projektek közül. Sasad ezen része nem véletlenül oly népszerű, hiszen a gyönyörű természeti környezet mellett praktikus okai is vannak, hogy sokan költöznének erre a könyékre.

Innen az M1-es és az M7-es autópálya rendkívül közel esik, de a belváros is egyszerűen megközelíthető, ugyanakkor családias nyugodt környék. És nincsen messze a Kelenföldi M4-es metró végállomás sem, a rövidesen elkészülő új plázával és a fontos vasúti megállóval.

A környék tehát tökéletes választás családosoknak, már csak azért is, mert errefelé számos jó iskola, óvoda akad, de ügyintézéshez sem kell feltétlenül a belvárosba utazni. Bőven akad bevásárlási lehetőség is, sőt a kicsiket jobbnál jobb játszóterek várják, na meg a páratlan környezetnek hála, kirándulhatunk is a közelben. (Az alábbi kép ráadásul nem látványterv, hanem a kertrendezésre váró, de már szinte teljesen kész villát mutatja.)

A Sasadi 176 társasházban mindössze 5 lakás épül, melyek között 3 és 5 szobásak közül választhatunk.  A földszinti lakásokhoz privát kertkapcsolat, az első emeletiekhez impozáns méretű erkély a második emeleti lakásokhoz pedig hatalmas terasz és jakuzzis privát tetőterasz is kapcsolódik.

A fűtés a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációjával történik, valamint háromrétegű hőszigetelt üvegezést kapnak a lakások. A lakók kényelmének érdekében a teremgarázsban elhelyezett parkolóhelyeket a lakásból lifttel közelíthetik meg.

A Sasadi 176 társasház körül parkosított, fákkal övezett kertet alakítanak ki, így a kertvárosi környezet mellett, a leendő lakóknak otthonukban is lehetőség nyílik a szabadtéri kikapcsolódásra.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

© 2024 (v2.202102)