Töltse ezentúl minden nyarát vízparti apartmanban, Kapás Boglárka úszóvilágbajnok szomszédjaként a Balatonon!

Ha valaki igazán értékelni tudja egy közvetlen vízparti apartman előnyeit, az valószínűleg Kapás Boglárka Világbajnok, Európa bajnok, Olimpia bronzérmes úszó lehet.

Kapás Boglárka számára nemcsak a mindennapi edzések, de még pihenése során is meghatározó a vízpart közelsége és elérhetősége, annak kényelmes és gyors megközelíthetősége. Szabadidejében is szükséges ugyanis tartania edzettségét és felkészültségét, így számára különös jelentősége van annak, hogy az általa megvásárolt apartmanból a Balaton, ill. az úszás lehetősége a lehető legkönnyebben legyen elérhető közvetlenül.

Boglárka hosszas keresgélést követően talált rá a StrandPark DeLuxe Társasházra, ahol végre egyidejűleg érvényesülhetett valamennyi általa vágyott és elképzelt feltétel, melyek az ingatlan kiválasztását meghatározták.

 

De lássuk csak a részleteket, miért is választhatta Boglárka éppen a StrandPark DeLuxe Társasház apartmanját?

Általánosságban is elmondható, hogy egy nyaraló a Balatonon mindig is jó befektetés, különösen, ha egy közvetlen vízparti nyaralóról van szó. Az ingatlanpiacon a közvetlen vízparti ingatlanok ugyanakkor egy különleges szegmenset képviselnek, melyek vételára, értéktartása, de a vevőköre is jelentősen eltér a piaci átlagtól. Az ingatlanpiacon a közvetlen vízparti ajánlatok között körbe nézve tapasztalható, hogy vannak majdnem közvetlen vízparti ajánlatok, vannak megfelelően jó ajánlatok, és vannak különleges egyedi ajánlatok. De mitől is lehet egy fejlesztés exkluzív, különlegesen ritka még a közvetlen vízparti ingatlanok között is?

Ha például maga az épület 33 (!) méterre helyezkedik el a Balaton partjától. Ezt az intim közelséget valójában még elképzelni is nehéz, ennek különlegességét egy helyszíni bejárás során lehet csak megtapasztalni igazán, érezve a Balaton illatát, az épületen belül is átélve és érzékelve a tó megnyugtató közelségét és természetes auráját.

A StrandPark DeLuxe Társasház exkluzivitását azonban nemcsak a vízpart közelsége, hanem maga az épület építészeti egyedisége és vonzó műszaki tartalma is adja. Központi hűtés, padlófűtés és sok egyedi megoldás jellemzi a Társasházat, de egyedi műszaki igények is megvalósíthatóak vevői igények szerint. A Társasházban wifi-vel vezérelhető a hűtés, fűtés, melegvíz, az energiatudatosságot napkollektor rendszer is szolgálja, valamint szelektív rendszerű a hulladékgyűjtés, az elektromos autók részére pedig töltési lehetőség is kiépítésre kerül.

De mitől is lehetne szükségünk pont egy Balaton-parti luxus apartmanra?

Az idei évben, különösen az utóbbi időben mindenképpen szerencséseknek érezhették magukat azok, akik nyaralóval rendelkeznek a Balatonon. Nyaraló tulajdonosként a nehéz időszakban is volt lehetőségük elhúzódni, elkülönülni, és menedékre lelni távol a problémáktól, gócpontoktól. A világban zajló folyamatok hatásai miatt is várhatóan egyre többen, és egyre gyakrabban kényszerülünk majd otthonról dolgozni. Ha belegondolunk, mennyivel jobb a ”home office” egy szélessávú, gyors interneteléréssel rendelkező, luxus, vízparti balatoni apartmanból, mint otthonról. És mivel mindezek mellett elsősorban kikapcsolódásra vágyunk a Balatonon, így valószínűleg nincs igényünk arra, hogy egy nyaraló fenntartásának nyűgjeit viseljük, elegendő, ha az azzal kapcsolatos teendőket szolgáltatásként vesszük igénybe.

A StrandPark DeLuxe Társasházban mindez lehetséges, ráadásul az Üdülőközpont területén belül is külön privát napozó strand kerül leválasztásra, sorompóval elválasztott VIP parkoló áll rendelkezésre, valamint szauna ház és fittness sarok kerül kiépítésre.

De mit tegyünk akkor, ha anyagi lehetőségeink korlátozottabbak, és nem áll módunkban az exkluzív és különleges StrandPark DeLuxe Társasházban vásárolni? Miközben lenne igényünk arra, hogy a Balatonban úszva elleshessünk egy-két profi úszómozdulatot Kapás Boglárkától? Nos, erre is van még megfelelő megoldás, de ez esetben jól tesszük, ha igyekszünk, és megragadjuk az utolsó lehetőségek egyikét arra, hogy a StrandPark Üdülőközpont azonos telekterületen elhelyezkedő StrandPark II. Üteméből a még elérhető, gazdaságosabb árfekvésű apartmanokból vásárolhassunk. Érdemes azonban még időben lépni, tekintettel arra, hogy a fejlesztés II. ütem értékesítése gyakorlatilag véget ért, mivel már csak 3 (!) darab STUDIÓ apartman érhető el a gazdaságos és kedvezőbb árfekvésű II. ütemben.

A StrandPark ingatlanfejlesztési project III. Ütemének, a DeLuxe Társasháznak a nyilvános értékesítése tegnap, a nyár első napján kezdődött meg, ugyanakkor az előző ütemek egyes vevői, azok családtagjai, ill. ismerősei köréből – mint Kapás Boglárka – már többen vásároltak a DeLuxe Társasház apartmanjaiból is, amelyek nemcsak élménydús nyaralásra, hanem befektetésnek is kiválóak, vételáruk pedig exkluzivitásukhoz képest kedvezőnek tekinthető.

A cikk a StrandPark DeLuxe Társasház fejlesztőjének közreműködésével készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)