Erkélyes lakások kis lakásszámú projektben közel a belvároshoz

Mindenki olyan környéken szeretne lakást vásárolni, ahol minden közel van. Ahol azonban kiválóak a közlekedési feltételek, és minden szolgáltatás is megtalálható, ott általában kevés a zöld felület. Ez alól kivételt jelent a XIII. kerület egyik legjobb környéke,  a belvároshoz legközelebb eső része: Lőportárdűlő. Ma innen hozunk erkélyes, teraszos, napfényes lakásokat.

A XIII. kerületi Lőportárdűlő, azon belül is a Dózsa György út és a Lehel utca által határolt terület, ma Budapest legdinamikusabban fejlődő rozsdaövezete, ami gyakorlatilag már nem is nevezhető rozsdaövezetnek, hiszen egyre több szép, új ház épül a területen. A környéknek kiváló az elhelyezkedése, hiszen ide tényleg minden közel van. A kiváló infrastruktúrának köszönhetően bevásárolhatunk a Lehel téri piacon, vagy felszállhatunk a 3-as metróra, ami a város egyik fő közlekedési ütőere, de közel van a Westend és a Váci úti irodafolyosó is. Ha pedig szabadtéri kikapcsolódásra vágyunk, akkor innen csak egy ugrás a Városliget, és nincs messze a Margitsziget sem.

Itt, a Lőportár utcában épül most a Westfália kis lakásszámú társasháza, ötletes elrendezésű, kivétel nélkül erkélyes, teraszos lakásokkal. Az épületnek már a külső homlokzata is egyedi megjelenésű, különleges, belül pedig egy parkosított kert szolgálja a pihenést, kikapcsolódást a ház lakói számára.

A beruházás kis lakásszámmal épül, így igazán családias, a lakások tájolásuknak köszönhetően pedig mind napfényesek. A lakások családok számára különösen ideálisak, hiszen CSOK-kal is megvásárolhatók, és a környéken minden fontos intézmény, bölcsőde, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár és játszótér is megtalálható. Ezeken kívül a lakásokhoz tartozik egy mindent elnyelő gardróbszoba is, amit biztos, hogy nem csak a családosok fognak majd értékelni.

A fejlesztés korszerű, energiatakarékos, hőszivattyús padló- és mennyezet hűtés-fűtéssel valósul meg, ami pénztárcabarát és környezetkímélő is egyben. Minden lakáshoz tartozik parkolóhely a teremgarázsban, és biciklitároló is épül az udvaron.


A beruházó EDITUS Alapkezelő több, mint 60 év banki, pénzügyi és ingatlanpiaci területen szerzett tapasztalata és a kivitelező Schilling és Társai Kft. 30 éves tapasztalata garantálja, hogy a beruházás a legmagasabb minőségben készül el.

A cikk megjelenését a Westfália lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

© 2024 (v2.202102)