Nemsokára elkészül Ferencváros újabb gyöngyszeme!

Még idén költözne Ferencváros Duna-partjához közeli, vadonatúj, nívós lakásba? Itt az utolsó lehetőség: a IX. kerületi Pápay István utcában egy modern lakóépületre bukkantunk, ahol akad még pár eladó otthon. Életkezdéshez, befektetésre, kisebb és nagyobb lakásokat keresők számára is ideális ez a letisztult dizájnnal csábító társasház.

A főváros egyik leggyorsabban fejlődő részén, Ferencvárosban a Millenniumi városközpontól nem messze épül ez a lakóház, amely már megjelenésével is prémium érzetet sugároz. A környék igen vonzó, megújulása több mint 15 éve töretlenül tart. Az utóbbi években kiépült a Duna-parthoz közeli terület a Milleniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a Művészetek Palotájával, illetve a nagy bankokat, multikat befogadó irodaház-sorral. A Soroksári út túloldalán található tömbökben is sorra épülnek a hipermodern lakónegyedek, nyugati színvonalú lakóparkok, és a környező közterületek, parkok is folyamatosan megújulnak.

Az épülő társasház a Haller Gardens irodaház mögött található, 2-3 percnyi sétatávolságra a Duna-parton húzódó irodasortól, ami kimondottan előnyös a befektetési céllal vásárló ügyfeleknek.

A helyszín kiváló: a két híd közelsége miatt az M1-M7 autópályák, az M0-s és a repülőtér is gyorsan elérhető. Számos villamos (2 és 24-es pár lépésre, kissé távolabb az 51-es, a 4-6-os, illetve az 1-es vonalak) valamint két déli irányú HÉV vonal is elérhető a közelben, a hármas metró pedig három villamos-megállóra van a lakóparktól.

A felsőoktatásban tanulók által is kedvelt a IX. kerület, a hiszen innen egyszerűen elérhetők a környező kerületekben és a közelben található egyetemek, illetve a szórakozási lehetőségek.

A kínálatban jellemzően 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások szerepelnek, de elérhető néhány magas emeleti, penthouse jellegű luxuslakás is. A lakások hőszivattyús rendszerű fűtése-hűtése a legmodernebb technológia alapján készül.

Most válasszon ez elérhető lakásokból, hogy még ebben az évben költözni tudjon! Itt nem kell 1,5-2 évet várni a lakások elkészülésére.

A cikk a Pápay Park beruházójának támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az S&P szerint a költségvetési pálya stabilizálásához vezető lépések egyik rögzítőeleme lesz az esetleges túlzottdeficit-eljárás lehetősége.

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

© 2024 (v2.202102)