Otthontérkép Magazin

BGE hallgatók, itt vannak az egyetem közeli albérletek!

Budapesti albérletek

A Budapesti Gazdasági Egyetem több kara is külön kerületekben található. Az ingatlankínálatból nekik is úgy próbáltunk kiadó lakásokat találni, hogy közel legyen az egyetem épületeihez. A budapesti albérletek sokasága között néha nehéz megtalálni azt az egyet ami az igényeknek is megfelelne, ha pedig megkaptuk, akkor legtöbbször harc folyik érte. A válogatásunkban ebben akartunk segíteni! Nézd csak!

Kezdjük is az V. kerülettel, ahova az egyik legkönnyebb eljutni, hiszen a belvárosról van szó, ahol jó az infrastruktúra és a tömegközlekedéssel a város bármely pontjára könnyen elérhetünk. Első számú kis lakásunk a Szemere utcában található, gépesített, bútorozott. A felújított ingatlan kiváló közlekedéssel rendelkezik, hiszen a villamos néhány percre van, a Nyugati téri megálló is, de a Kossuth Lajos tér megállója is gyalogtávolságra van. Az 54 nm-es otthon azonnal költözhető!

A XIV. kerületben találtunk egy olyan kiadó lakást is, ami 2-3 percre található a BGE Pénzügyi és Számviteli Karától, de azért megemlítjük, hogy a METU-tól sincs messze. A lakás Zugló kertvárosias részében, egy három emeletes társasház legfelső emeletén helyezkedik el. Fiatalos, hangulatosan berendezett lakásról beszélünk!

A VIII. kerület választékából egy nagyobb méretű lakást is hoztunk, ahol újszerű bútordarabokat és gépesített konyhát vehetünk igénybe. Összkomfortos, belső kétszintes otthon, aminek két erkélye is van, sőt belső kertre néz.

A XVI. kerületben, a BGE Külkereskedelmi Karához közel találtunk egy bútorozatlan, 1+2 szobás ingatlant a Jókai lakótelepen. A közelben bevásárlási lehetőség, de tömegközlekedéssel az Örs Vezér tere is 10 perc alatt elérhető.