BGE hallgatók, itt vannak az egyetem közeli albérletek!

A Budapesti Gazdasági Egyetem több kara is külön kerületekben található. Az ingatlankínálatból nekik is úgy próbáltunk kiadó lakásokat találni, hogy közel legyen az egyetem épületeihez. A budapesti albérletek sokasága között néha nehéz megtalálni azt az egyet ami az igényeknek is megfelelne, ha pedig megkaptuk, akkor legtöbbször harc folyik érte. A válogatásunkban ebben akartunk segíteni! Nézd csak!

Kezdjük is az V. kerülettel, ahova az egyik legkönnyebb eljutni, hiszen a belvárosról van szó, ahol jó az infrastruktúra és a tömegközlekedéssel a város bármely pontjára könnyen elérhetünk. Első számú kis lakásunk a Szemere utcában található, gépesített, bútorozott. A felújított ingatlan kiváló közlekedéssel rendelkezik, hiszen a villamos néhány percre van, a Nyugati téri megálló is, de a Kossuth Lajos tér megállója is gyalogtávolságra van. Az 54 nm-es otthon azonnal költözhető!

budapesti albérletek

A XIV. kerületben találtunk egy olyan kiadó lakást is, ami 2-3 percre található a BGE Pénzügyi és Számviteli Karától, de azért megemlítjük, hogy a METU-tól sincs messze. A lakás Zugló kertvárosias részében, egy három emeletes társasház legfelső emeletén helyezkedik el. Fiatalos, hangulatosan berendezett lakásról beszélünk!

BGE közeli lakások

A VIII. kerület választékából egy nagyobb méretű lakást is hoztunk, ahol újszerű bútordarabokat és gépesített konyhát vehetünk igénybe. Összkomfortos, belső kétszintes otthon, aminek két erkélye is van, sőt belső kertre néz.

budapesti albérletek

A XVI. kerületben, a BGE Külkereskedelmi Karához közel találtunk egy bútorozatlan, 1+2 szobás ingatlant a Jókai lakótelepen. A közelben bevásárlási lehetőség, de tömegközlekedéssel az Örs Vezér tere is 10 perc alatt elérhető.

Kiadó lakások

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)