Pécs: van itt néhány szuper kiadó lakás!

Pécs a második legnagyobb egyetemvárosunk Debrecen után, népszerűsége pedig idén is töretlen. Rengeteg diák kezdi meg tanulmányait szeptembertől a dél-magyarországi nagyvárosban. Körülnéztünk, mit találhatnak maguknak az albérletet kereső hallgatók!

Pécs üdítő egyetemi életével, számtalan képzésével, tökéletes választás azoknak, akik inkább a vidéki egyetemeket részesítik előnyben. Persze sok más előnye is lehet egy vidéki egyetemvárosnak, mi azonban ezt a kedves várost is az ingatlankínálat szempontjából vizsgáltuk meg. Az biztos, hogy anyagilag jobban járnak a hallgatók, ha a PTE-t választják. Bár tény, hogy Pécset sem kímélte az elmúlt néhány év áremelkedése; de azért itt még mindig jóval olcsóbb a lakhatás, mint mondjuk a fővárosban. Igaz a kollégiumi árak között nincs számottevő különbség. Ám, ha lakást bérlünk itt jobban járunk. Mutatunk néhány kiadó lakást, mely tökéletes választás egyetemistáknak!

Pécs kertvárosában kiadó ez a nappali + 1,5 szobás lakás, amihez egy 9 nm-es terasz is tartozik. A tulajdonos bútorozva, gépesítve adja bérbe a lakást, így azonnal költözhető és akár 3 ember számára is ideális otthon lehet.

Az alábbi lakás a POTE-tól 8 perc sétára, a Jedlik Ányos utcában található. A lakás 52 nm-es, erkélyes és két külön nyíló szobával rendelkezik. Szintén gépesítve, bútorozva kiadó szeptember 1.-jétől.

Annak, aki párban vagy baráttal költözne, ideális választás lehet ez a 2 szobás lakás. Ez az Alkotmány utcában, az Orvosi Egyetem és a belváros között van, 42 m2-es, erkélyes, így ideális diákok számára. A lakás bútorozott és felszerelt, szinte minden szükséges eszköz megtalálható benne.

 

Egyetemvárosban találtuk ezt az 58 nm-es 2 külön nyíló szobás, bútorozott lakást. Az ingatlan frekventált környéken helyezkedik el, 10 percre a POTE-tól, a történelmi belváros is mindössze 15 percre, a közelben boltok, edzőterem található.

Ha még nem találta meg a megfelelőt, ide kattintva tovább kereshet a kiadó lakások között!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)