Otthontérkép Magazin

Klasszikus nagypolgári villa Szentendre mesés környezetében!

eladó családi házak

Budapest északi agglomerációjának egyik közkedvelt településén nézelődtünk. Szentendre ingatlanpiaca szép darabokat rejt, érdemes szem előtt tartani, lakhatás szempontjából sokan választják ezt a várost. Ott sétálva az ember átveszi a hangulatát és tele lesz energiával. Mindent megtalálunk ami csak kell, csendes utcák, turistákkal, mozgással teli beülőhelyek, kis kávézok, a Duna-part és a zöld környezet.

Ebben az idillikus közegben találtunk rá erre a Kossuth díjas építész által megálmodott családi házra, az óvárosban. A klasszikus nagypolgári villa a Bartók Béla utcában, a város egyik legelegánsabb részén. Gyalog távolságra megtalálható az óvoda, iskola, múzeumok és egyéb kikapcsolódási lehetőségek is. A környék barátságos és a szomszédok is nyitottak.

A panorámás utcában levő három szintes ház nemcsak kívülről kelt felüdítő érzést, hanem a belső terekre is nagy hangsúlyt fektettek kialakításukkor, ezért is találkozhatunk nagyon igényes megvalósításokkal, amikor belépünk a házba. Az ajtók, az ablakok, a zsalugáterek, a kilincsek, a csapok és a választott színek is mind egy különlegesen elegáns stílust képviselnek.

A ház 5 hálószobának, 3 fürdőnek, 3 gardróbnak, nappalinak, ebédlőnek, szaunának, teremgarázsnak és egy kertes átriumnak ad helyet. A két kandalló melege főleg téli hónapokban tökéletes atmoszférát teremthet. A szép kilátásban, a nyitott teraszról és a kertben levő fedett teraszról is gyönyörködhetünk.

A legnagyobb fürdőszoba világos márvány kialakításait nagyon szépen kihangsúlyozza a színes, mintás sáv. Az előkelő hangulathoz a lápák és csillárok is hozzájárulnak. Lazításhoz nemcsak tusolófülke, hanem kád is rendelkezésünkre áll.