Klasszikus nagypolgári villa Szentendre mesés környezetében!

Budapest északi agglomerációjának egyik közkedvelt településén nézelődtünk. Szentendre ingatlanpiaca szép darabokat rejt, érdemes szem előtt tartani, lakhatás szempontjából sokan választják ezt a várost. Ott sétálva az ember átveszi a hangulatát és tele lesz energiával. Mindent megtalálunk ami csak kell, csendes utcák, turistákkal, mozgással teli beülőhelyek, kis kávézok, a Duna-part és a zöld környezet.

Ebben az idillikus közegben találtunk rá erre a Kossuth díjas építész által megálmodott családi házra, az óvárosban. A klasszikus nagypolgári villa a Bartók Béla utcában, a város egyik legelegánsabb részén. Gyalog távolságra megtalálható az óvoda, iskola, múzeumok és egyéb kikapcsolódási lehetőségek is. A környék barátságos és a szomszédok is nyitottak.

eladó házak Szentendre

A panorámás utcában levő három szintes ház nemcsak kívülről kelt felüdítő érzést, hanem a belső terekre is nagy hangsúlyt fektettek kialakításukkor, ezért is találkozhatunk nagyon igényes megvalósításokkal, amikor belépünk a házba. Az ajtók, az ablakok, a zsalugáterek, a kilincsek, a csapok és a választott színek is mind egy különlegesen elegáns stílust képviselnek.

szentendrei ház

A ház 5 hálószobának, 3 fürdőnek, 3 gardróbnak, nappalinak, ebédlőnek, szaunának, teremgarázsnak és egy kertes átriumnak ad helyet. A két kandalló melege főleg téli hónapokban tökéletes atmoszférát teremthet. A szép kilátásban, a nyitott teraszról és a kertben levő fedett teraszról is gyönyörködhetünk.

szentendrei házak

A legnagyobb fürdőszoba világos márvány kialakításait nagyon szépen kihangsúlyozza a színes, mintás sáv. Az előkelő hangulathoz a lápák és csillárok is hozzájárulnak. Lazításhoz nemcsak tusolófülke, hanem kád is rendelkezésünkre áll.

eladó ingatlanok Szentendre

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

© 2024 (v2.202102)