Fényűző luxus: ilyenek Buda legcsodásabb villái

Buda csodás természeti adottságainak és impozáns épületeinek köszönhetően mesés hangulattal rendelkezik és sokak kedvencévé vált. Rengeteg szép és grandiózus ingatlan található a Duna jobb oldalán, közülük pedig megannyi régi és új villa. Mai válogatásunkban ilyen fényűző villákat mutatunk be.

A Budai Hegyvidéken, a 3. kerületi Erdőalja úton fekszik ez a fényűző, 1300 négyzetméteres villa. A 2004-ben épült ingatlan 3 szintjén 9 szoba található. Az első szinten tágas nappali, társalgó, konyha, étkező, dolgozószoba, könyvtár,  hálószoba saját fürdőszobával és egy vendégszoba került kialakításra. A második emeleten 6 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 mellékhelyiség van, míg a kertszinten egy komplett wellness részleg kapott helyet fűthető medencével, fitneszteremmel, jakuzzival, török- és gőzfürdővel. Mindemellett egy 8 állásos teremgarázs, borospince, üveg lift és 16 kamerás biztonsági rendszer is tartozik az ingatlanhoz.

A Svábhegy tetején található ez az exkluzív villa. A 3 emeletes épületben 9 szoba van, az alsó szinten pedig egy wellness részleg kapott helyet, ami egy nagy méretű feszített víztükrű uszodából, jakuzziból és szaunából áll. A tágas terekkel és egy 40 négyzetméteres terasszal rendelkező ingatlan alkalmas követségeknek, exkluzív cégközpontnak és nagy családnak egyaránt.

Az Ördögárok közelében helyezkedik el ez a II. kerületi gyönyörű villa, amely 2001-ben épült, de 2019-ben teljeskörű felújításon és átalakításon esett át. A 3 szintes, 800 négyzetméteres ingatlan 7 szobából áll. A földszinten egy 10 méteres, fűthető medence kapott helyet, míg a pinceszinten wellness részleget alakítottak ki szaunával és edzőteremmel. Emellett egy 72 négyzetméteres garázs is tartozik hozzá, valamint Smarthome és kamera rendszer gondoskodik a lakók biztonságáról. Néhány percnyire tömegközlekedés, óvoda, iskola és élelmiszerbolt is található.

Törökvészen található ez a 288 négyzetméteres újépítésű villa, mely luxus minőségben és felszereltséggel kivitelezett. Az örökpanorámás ingatlan 5 szobából áll, és egy kétállásos garázs, borospince, jakuzzi és kültéri fűthető medence is tartozik hozzá. A garázs mellett egy 3-4 autónak alkalmas autóbeálló is a rendelkezésre áll. Az épület közelében több bevásárlóközpont, éttermek, orvosi rendelők, óvodák, iskolák és gyógyszertárak vannak.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)