Otthontérkép Magazin

Csodalakások 20 milliótól Veszprémben

Veszprémi lakások

Veszprém igen népszerű lakóhely a nagyvállalatok jelenléte és a Balaton közelsége miatt is. Kirándulóknak – a kis kiruccanásokon, átutazásokon kívül – a városban is akad tennivaló, látnivaló. Veszprém nem véletlenül népszerű: régi egyetemváros, különböző sportágakban ismert a csapata, azaz a város fejlődik és mindig többet és többet mutat.

Az ingatlanpiacáról pedig mégis elmondható, hogy – összemérve más várossal – ugyanakkora összegért itt jóval nagyobb otthonokat lehet találni, mint mondjuk Győrben. És persze különösen igaz ez, ha összevetjük a város lakásárait a budapesti négyzetméterárakkal.

A város különböző állapotban levő lakásokat kínál, a város különböző pontján. Mi ezekből válogattunk központi elhelyezkedésű, belváros közeli ingatlanokat.

Gyűjteményünk legolcsóbb lakása a belvárosban található, ami ízléses felújításon is átesett. Az V. emeleti otthon egy világos nappaliból, étkezős konyhából, hálószobából, gardróbból, fürdőszobából áll. Az épület aulájának korszerűsítése és a liftek kicserélése is a közeljövőben várható. Az szép otthon, elhelyezkedésének köszönhetően, befektetésre is kiválóan alkalmas. A lakás teljes berendezésével, gépezetével együtt eladó, mindössze 21,6 millió forintért.

Veszprém kedvelt zöldövezeti részén egy 42 nm-es, erkélyes lakás is kiváló lehet kisebb családoknak, pároknak, de akár egyedülállóknak is. A lakás felújítása során a víz-, villany- és gázvezetékek, nyílászárók és burkolatok teljes cseréje megtörtént. A lakhatási és befektetési célra is alkalmas lakás 22,5 millió forintba kerül.

Egy klasszikus stílusban berendezett, 2 szobás ingatlant is szemügyre vettük. A II. emeleti otthon, a Füredi dombon van, a belvárostól 15 perces sétára. A praktikusan kialakított 2 szobás lakás megfelelő tereket biztosít minden korosztálynak. Az ingatlan azonban az előbbieknél kicsit drágább: 27,5 millióba kerül.

Itt egy másik jó elhelyezkedésű lakás, ami az Egyetem városrészben található. Méretéből adódóan nagyobb családoknak, barátoknak összeköltözésre is megfelelő. Az otthon felújítandó állapotban van, és így kerül 27, 9 millióba, ám cserébe viszont nem kicsi: 99 nm-es.