Csodalakások 20 milliótól Veszprémben

Veszprém igen népszerű lakóhely a nagyvállalatok jelenléte és a Balaton közelsége miatt is. Kirándulóknak – a kis kiruccanásokon, átutazásokon kívül – a városban is akad tennivaló, látnivaló. Veszprém nem véletlenül népszerű: régi egyetemváros, különböző sportágakban ismert a csapata, azaz a város fejlődik és mindig többet és többet mutat.

Az ingatlanpiacáról pedig mégis elmondható, hogy – összemérve más várossal – ugyanakkora összegért itt jóval nagyobb otthonokat lehet találni, mint mondjuk Győrben. És persze különösen igaz ez, ha összevetjük a város lakásárait a budapesti négyzetméterárakkal.

A város különböző állapotban levő lakásokat kínál, a város különböző pontján. Mi ezekből válogattunk központi elhelyezkedésű, belváros közeli ingatlanokat.

Gyűjteményünk legolcsóbb lakása a belvárosban található, ami ízléses felújításon is átesett. Az V. emeleti otthon egy világos nappaliból, étkezős konyhából, hálószobából, gardróbból, fürdőszobából áll. Az épület aulájának korszerűsítése és a liftek kicserélése is a közeljövőben várható. Az szép otthon, elhelyezkedésének köszönhetően, befektetésre is kiválóan alkalmas. A lakás teljes berendezésével, gépezetével együtt eladó, mindössze 21,6 millió forintért.

Veszprémi lakások

Veszprém kedvelt zöldövezeti részén egy 42 nm-es, erkélyes lakás is kiváló lehet kisebb családoknak, pároknak, de akár egyedülállóknak is. A lakás felújítása során a víz-, villany- és gázvezetékek, nyílászárók és burkolatok teljes cseréje megtörtént. A lakhatási és befektetési célra is alkalmas lakás 22,5 millió forintba kerül.

1+1 szobás lakások

Egy klasszikus stílusban berendezett, 2 szobás ingatlant is szemügyre vettük. A II. emeleti otthon, a Füredi dombon van, a belvárostól 15 perces sétára. A praktikusan kialakított 2 szobás lakás megfelelő tereket biztosít minden korosztálynak. Az ingatlan azonban az előbbieknél kicsit drágább: 27,5 millióba kerül.

Füredi domb

Itt egy másik jó elhelyezkedésű lakás, ami az Egyetem városrészben található. Méretéből adódóan nagyobb családoknak, barátoknak összeköltözésre is megfelelő. Az otthon felújítandó állapotban van, és így kerül 27, 9 millióba, ám cserébe viszont nem kicsi: 99 nm-es.

felújítandó

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)