Veszprémben van a legjobb vidéki gimnázium, ezért még költözni is érdemes

Januárban írják a középiskolába készülő diákok a központi felvételi feladatsort. Az ezt megelőző hetek eléggé stresszesek a nyolcadikos, és adott esetben a negyedikes és hatodikos gyerekeknek és szüleiknek, hiszen a jövője szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy hová veszik fel a gyereket. A HVG idén is kiadta az ország legjobb gimnáziumainak TOP 100-as listáját, ezen az első 10 helyen 9 fővárosi és egyetlen vidéki gimnázium szerepel, ez pedig Veszprémben a Lovassy László Gimnázium. Ez már egy olyan iskola, ami miatt akár költözni is érdemes a családnak, lássuk, milyen lehetőségek jöhetnek szóba!

3+1 szobás panellakás

Ebben a 78 négyzetméteres lakásban már elfér egy négytagú család. A szigetelt panelház a Haszkovó utcában van, az ötödik emeleti lakás erkélyéről ellátni a Bakonyig. A világos, napfényes lakás ablakain redőny van, klímát is felszereltek. Hét éve történt felújítás, ekkor kicserélték a villanyvezetékeket, a burkolatokat, a konyhabútort, a nyílászárókat, a ház szigetelése pedig vadonat új. A lépcsőház rendezett, a lakók kedvesek, segítőkészek. Irányár: 51,5 millió forint.

3 szobás téglalakás

Az Egry városrészben van ez a 3 szobás téglalakás, amely egy 1970-es években épült, négy lakásos társasház földszintjén helyezkedik el. A ház szigetelt, és tartozik hozzá egy 160 négyzetméteres kert is, használati megosztással. A  lakás nyílászáróit néhány éve kicserélték és beszereltek egy kondenzációs kazánt, de a lakásban álló cserépkályhával is lehet fűteni. A lakáshoz tartozik egy 5 négyzetméteres és egy 16 négyzetméteres terasz is, illetve egy tároló, egy aknás, elektromos kapus garázs és egy műhely is. Irányára: 59 millió forint.

4 szobás lakás a Veszprémi várnál

Akár műemléki környezetbe is költözhetünk Veszprémben: az Óváros tértől pár percre, a vár közvetlen közelében, a Bem utcában van ez a 75 négyzetméteres, teljesen felújított, négyszobás lakás. A nappali+2 hálószobás, nagy méretű konyha-étkezős, előszobás, két fürdőszobás ingatlan 2021-ben teljeskörű belső felújításon ment át, a legdivatosabb belsőépítészeti trendeknek megfelelően. A felújítás műemléki igényességgel történt: az amúgy is kifogástalan állapotban lévő kő és téglafal szárítása és hosszú távú megóvása érdekében az épületet körbeásták és dréncsöves kavicsterítéses szivárgórendszerrel látták el. A belső falakat falszárító (műemlékes) vakolattal látták el. A falak szárazak és nyáron a hűvöset télen a meleget tartják tökéletesen. Irányára: 53.900 ezer forint.

Panorámás, két lakásos ház a belvárosban

Veszprém történelmi belvárosában, zöldövezeti részen eladó ez a 700 négyzetméteres telken álló, 250 négyzetméteres, kétlakásos családi ház. Az épület a múlt század elején épült, polgári stílusú, nem műemlék. A két lakásnak két külön bejárata van és a közműveket is külön lehet mérni. A várpanorámás telek kertje parkosított, van benne fatároló (bent gyönyörű cserépkályha) kocsibeálló és terasz. Fűteni kombi kazánnal lehet, radiátorok és padlófűtés is van a lakásokban, valamint egy finn szauna is. Irányára: 149 millió forint.

4+1 szobás sorházi lakás

Cholnokyvárosban, 322 négyzetméteres telken áll ez a 114 négyzetméteres, 4+1 félszobás lakás. A ház háromszintes, illetve negyediknek még egy pince is van alatta. A felújítást 2016-ban kezdték meg, kicserélték a nyílászárókat, beszerelték a kondenzációs kazánt, kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, a burkolatokat, a konyhabútort, kiépítették a padlástérben a közműveket és felszerelték a radiátort. A földszinten egy 13 négyzetméteres üvegezett terasz/télikert található, az emeleten pedig egy erkély van. A ház 1979-ben épült. Irányára: 79,9 millió forint.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)