Otthontérkép Magazin

Szép családi házak várnak Veresegyházon

Veresegyház a budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, Magyarország első 10 legdinamikusabban fejlődő települése közé tartozik. Kiváló az infrastruktúrája, ezért sok cég választja székhelyének, illetve a fővárosból is sokan költöznek ide a kedvező ingatlanárak miatt. Mai cikkünkben megmutatjuk, milyen szép családi házakat találtunk Veresegyházon.

Egy éve épült gyönyörű otthon, Öreghegyen

2019 tavaszán épült ez a 100 nm-es ház, mely Veresegyház Öreghegy részén helyezkedik el. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 3 hálószobával várja új lakóit, a szobák ablakaiból panoráma nyílik a városra. A kertben sütögető és egy szerszám tároló is helyet kapott.

 

Teljesen körbejárható ház a Hóvirág utcában


Egy nagy telekre, amely a hátsó utcából is megközelíthető épült ez a teljesen körbejárható, nappali + 4 szobás ház. A telek határra magasra növő tujákat ültettek, így egy teljesen intim kertet sikerült kialakítani. A ház 2003-ban épült minőségi anyagokból, kitűnő állapotban van.

Szinte új ikerfél Öreghegyen

2019. októberében készült el az az ikerház, mely Öreghegyen, a Berkenye utcában áll, és amelynek egyik fele most eladóvá vált. A nappali + 2 szobás ingatlan tehát még újszerű állapotban van, 501 nm-es saját telekrésszel rendelkezik, egy 16 nm-es fedett terasz és kocsibeálló is tartozik hozzá.

Gyönyörű kerttel, a központban

A város központjában található ez a nappali + 2 hálószobás ház, melyet néhány éve teljesen felújítottak. Az ingatlanban gardróbszoba, 2 fürdőszoba és szauna is található, az épületet egy nagyon hangulatos kert veszi körül, nyári konyhával.

További szép veresegyházi ingatlanokat találhat oldalunkon, itt.