Veresegyház: itt ilyen szép házak várnak!

Veresegyház, a főváros északkeleti agglomerációjának egyik legnépszerűbb települése. Errefelé vettük az irányt, hogy feltérképezzük az ingatlankínálatot. Találtunk is gyönyörű családi házakat, amiket most meg is mutatunk.
Veresegyház, Budapest északi határától 16-19 km-re, Gödöllőtől néhány kilométerre fekszik. Autóval az M3-as bevezetője felől, esetleg az M2 irányából (Dunakeszi, majd Fót felől, vagy Vác felől), tömegközlekedéssel pedig a Nyugati Pályaudvarról induló vonatokkal, vagy a Stadionoktól induló távolsági buszokkal, Gödöllő felől közelíthetjük meg.

Az elmúlt évek, sőt, immár évtizedek során egyre nagyobb népszerűségnek örvend a település a főváros északi részéből kiköltözők körében, és nem csak hatalmas hétvégi piaca vagy jó iskolái és betelepült cégei miatt. A települést a Pest környékére kirándulók is szívesen felkeresik, többek között az itt működő Medveotthon okán, mely Közép-Európa egyetlen Medvemenhelye. Erről a mai napig is gyorsan fejlődő településről hoztunk most szebbnél szebb házakat!

Válogatásunk első tagja egy gyönyörű ikerház, mely a település csendes részén, Csonkás városrészben található. A 116 négyzetméteres  házban tágas nappali, 3 külön nyíló hálószoba, konyha és két fürdőszoba van. A hangulatos, kényelmes méretű kertben elhelyezkedő ikerfélhez garázs is tartozik.

Erről a környékről mutatunk még egy ikerházat, mely nem régiben teljes felújításon esett át. A 83 négyzetméteres ingatlan nappalival, 2 fürdőszobával, étkezős konyhával, valamint két halószobával rendelkezik.

A közkedvelt Ligetek városrészben található a következő 126 négyzetméteres, ugyancsak ikerház jellegű sorház. Tavaly teljes körű gépészeti és esztétikai felújításon esett át a 126 négyzetméteres ingatlan, mely nappalival, valamint 4 hálószobával rendelkezik.

Végül hoztunk egy önálló családi házat is, mely 2006-ban épült. Az egyszintes ház nappalija, konyhája gyönyörű beépített tölgyfa bútorokkal berendezett. A házban továbbá kamra étkező, három szoba, fürdőszoba, valamint mosókonyha található, illetve két állásos garázs kapcsolódik hozzá.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Váratlan fordulat: Dobrev Klára besétál az ügyészségre

Váratlan fordulat: Dobrev Klára besétál az ügyészségre

Nem üres kézzel.

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megengednék az ukránoknak, hogy úgy vívják a háborút, ahogy jónak látják. Közben Franciaország válaszolt az orosz nukleáris fenyegetésre. Háborús hírek.

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

© 2024 (v2.202102)