Nagyon kedvező áron is vehetünk most ingatlant, lássuk, minek csökkent az ára a héten!

Ezen a héten is számos eladó ingatlannak csökkentette az árát a tulajdonosa. Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően, olvasóink naponta értesülhetnek arról, ha valamelyik, a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlannak változott az ára. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mutatunk néhány ingatlant azok közül, amelyeknek a napokban csökkentették az árát, méghozzá nem is kevéssel!

Örökpanorámás ház Szentendrén

Most igencsak alkalmi áron, tízmillió forint engedménnyel eladó egy örökpanorámás, felújítás alatt álló családi ház Szentendre Szarvashegy részén. A felújítás 70 százalékon áll, a gépészeti munkák már befejeződtek. A 3+2 félszobás, 159 négyzetméteres, kétszintes ház egy 1150 négyzetméteres telken áll, 100 négyzetméter terasz és 125 négyzetméter tetőterasz is tartozik hozzá, illetve szauna és ősfás kert is van. A fedett teraszból akár télikertet is ki lehet alakítani. Irányár: 54.900 ezer forint.

Üllői házrész táncteremmel

Ötmillió forinttal olcsóbban árulják most Üllőn, Budapesttől mindössze 26 kilométerre, ezt a háromszobás, duplakomfortos, újszerű állapotban lévő családiház-részt. Az alsó szint, a hozzátartozó kertrész és kocsibeálló, valamint a szuterén képezi az ajánlatot. A szuterénben korábban edzőterem és táncterem volt, öltözőkkel, zuhanyzókkal. Külön bejáratú, így üzletnek, irodának, de akár lakásnak is alkalmas lehet. A nappaliban kályha is van. Irányára: 55 millió forint.

Családi ház Mohácson, üzlethelyiséggel

Majdnem 500 négyzetméteres telken áll az a 97 négyzetméteres, 4 szobás mohácsi ház, amit most két és félmillió forinttal olcsóbban árulnak. Az ingatlan Mohács belvárosában van, vegyes falazatú, de szerkezetileg kiváló állapotú. Az épület elején kialakítottak egy utcafronti bejárattal rendelkező üzlethelyiséget is, melyhez kis folyosó és mosdó tartozik, illetve az udvarban van még kazánház-nyári konyha, több tároló helyiség és kert. Fűteni gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal lehet. Irányára: 32.500 ezer forint.

Ház Rákoscsabán, a Naplás-tónál

Ötmillió forintot engedtek ennek a csendes mellékutcában álló, 550 négyzetméteres telken fekvő, földszintes, 130 négyzetméteres, kétszobás rákoscsabai családi háznak az árából. A házból jelenleg 73 négyzetméter lakható, de a 60 négyzetméteres tetőtér beépítésével a felső szint is lakhatóvá válik. Van egy szuterénszint is, amit garázsnak alakítottak ki és van még a telken egy árammal ellátott, könnyűszerkezetes épület is. Az ingatlan irányára: 69.900 ezer forint.

Kétszobás lakás Zuglóban

Majdnem három és félmillió forintot engedtek az árából ennek a 64 négyzetméteres, két és félszobás, világos, az Örs vezér tér zuglói oldalán lévő lakásnak, mely egy 25 lakásos, liftes társasház 2. emeletén található. A lakást néhány éve újították fel, mind műszakilag, mind esztétikailag, kicserélték a nyílászárókat és a burkolatokat is. A fogyasztást minden lakásban egyedileg mérik. Az ingatlanhoz egy tároló is tartozik a pince szinten, ingyenes parkolási engedélyt igényelhetnek a tulajdonosok. Irányára: 53.500 ezer forint.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)