Otthontérkép Magazin

Kiváló elhelyezkedésű modern lakások első otthonukat keresők számára

Benches at Modern complex of apartment residential buildings. With other outdoor facilities.

Amennyiben Budapesten szeretne élni modern körülmények között, jó közlekedési lehetőségekkel és első otthonát keresi, akkor most segítünk megtalálni a megfelelő lakást. Az újépítésű társasházak rengeteg lehetőséget kínálnak, fővárosunkban pedig rendkívül jó elhelyezkedésűek ezek a lakások, ahonnan szinte bárhova könnyen eljuthatunk.

Ha egy környezetbarát, alacsony fenntartási költségű lakást keres, akkor a VIII. kerületben található Magdolna Házban megtalálja, amit szeretne. Az épület nagyon jó elosztású és világos belső tereket foglal magába, így olyan modern lakóterek valósultak meg, amelyek maximálisan eleget tesznek a mai elvárásoknak. Fontos célkitűzés volt a tervezésnél, hogy élhető lakások kapjanak a benne helyet, amelyek mindegyike elérhető árú legyen. Az ingatlanban 2-4 szobás lakások kaptak helyet, melyek különböző méretűek és elosztásúak. Az erkéllyel ellátott lakásokhoz megvásárolható autóbeálló is tartozik, mely a pinceszinten helyezkedik el.

Az épület a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán, a Teleki térnél található. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően 10 perc alatt megközelíthető az M2 és az M4 metró, valamint néhány méteres távolságban van a 99-es busz is, amivel a belvárosba utazhatunk. A közelben fellelhető éjjel-nappal nyitva tartó élelmiszerbolt, benzinkút, patika, kávézók és éttermek, illetve a bevásárlást a Teleki téri Piacon is elvégezhetjük.

A Metrodom Zugló kínálatában a 29 négyzetméteres kompakt stúdiólakásoktól a 106 négyzetméteres négy hálószobás lakásokig minden a rendelkezésre áll. Így ha egy-, két- vagy háromszobás otthont keres, akkor itt megtalálja azt is. Az épület alatt található egy teremgarázs, ahol megvásárolható beállóhelyek és tárolók vannak. Az A lépcsőházban egy nagy közösségi hely kapott helyet, ahol egy klubhelyiség található. Itt közösen lehet meccseket nézni, beszélgetni vagy társasjátékozni, míg a gyermekek a szomszéd játszószobában foglalhatják el magukat. Az épületek egy díszkertet zárnak körbe. A külső kertben pedig egy játszótér és egy grillező hely is helyet kapott.

A Bosnyák tér csupán 4 perc sétatávolságra fekszik, ahonnan a 3-as, 62-es, 62A-s és 69-es villamossal, valamint több busszal közlekedhetünk tovább. A közelben élelmiszerbolt, patika, pékség és cukrászda is található. Tökéletes első otthonukat kereső pároknak és családoknak.

A BudaBright Óbuda szívében, a Duna-parttól mindössze néhány percnyi sétára található. A lakópark kínálata a 26 négyzetméteres garzontól egészen a 100 négyzetméteres, 3 szobás, teraszos lakásokig terjed. Amennyiben a felsőbb emeleten található lakások egyikére esik a választás, akkora saját teraszodról gyönyörködhetsz a Budai hegyek vagy a város mesés panorámájában. Rendkívül jó lokációjú, hiszen az M0-ás autópálya percek alatt elérhető, Óbuda központja pedig autóval nagyjából 8 perc, míg tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt megközelíthető. A HÉV megálló az épülettől pár percre található. A lakópark közelében élelmiszerboltok és éttermek állnak a rendelkezésre, a családoknak pedig jó hír, hogy az óvoda és az iskola sincs messze.

A IX. kerület szívében található modern lakópark, a Pápay Park összesen 170 lakást foglal magába, melyek 1-4 szobásak és saját terasszal rendelkeznek. A lakások alacsony fenntartási költségűek, ezért nem csak időtállóak, hanem értéknövelő befektetésnek is tekinthetőek. A 23-as, 54-es és 55-ös busz, valamint a 2-es villamos csupán 2-5 perc sétatávolságra található az épülettől. Az M3-as metró Nagyvárad téri és Klinikák megállója, illetve a 4-es és 6-os villamos is 10-15 perc alatt elérhető. Ha kikapcsolódásra vágyunk, akkor rövid sétával megközelíthető a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház, a Milleniumi Városközpont, a Dandár Gyógyfürdő és a Duna-part is. Az üzleti és kultúrnegyed egyik csendes utcájában fekvő, modern lakópark kiváló elhelyezkedése és kialakítása miatt mindenki számára tökéletes otthonként szolgálhat.

A XI. kerületben, a Bartók Béla és a Somogyi út találkozásánál található a 138 lakást magába foglaló UniPark Buda. Az ingatlan 1-2 szobás lakásokat kínál, melyek befektetésnek is kiválóak. Az M4-es metró és több villamos és busz is a közelben jár, így könnyedén eljuthatunk a városban szinte bárhova. A Kelenföld vasútállomás gyalog mindössze 7 percnyire van. Autóval utazóknak is tökéletes az elhelyezkedése, hiszen az M0-ás, M1-es és M7-es autópálya sincs messze. A közelben élelmiszerboltok, gyógyszertár és cukrászda is található. A kisgyermekes családok is megtalálják itt amit keresnek, hiszen óvoda, több iskola és játszótér is elérhető távolságon belül fellelhető. Az épülő Etele Plaza néhány perc alatt megközelíthető, a budaörsi hipermarketek és az Allee pedig további bevásárlási lehetőséget kínálnak.

Rákosszentmihályon épül az 5 szintes, két épületből álló társasház, a Zöldmező Lakópark. Az épület a 31 négyzteméteres garzontól a 83 négyzetméteres, 3 szobás lakásig kínálja ingatlanjait. A lakások többsége erkéllyel vagy terasszal ellátott, a földszintiek pedig kertkapcsolattal fognak rendelkezni, amihez kizárólagos használat jár. Parkolni a felszíni és a mélygarázsban lévő beállókban lehet. Csupán néhány perc alatt elérhető autóval az M0-ás autópálya és az M3-as bevezetője. A közelben több szolgáltatás is megtalálható, többek közt étterem, cukrászda, óvoda, iskola és játszótér is, pár perc sétatávolságra pedig egy hipermarket is elérhető. A Pólus Center 2,5 kilométerre található. Elhelyezkedése, és a csendes környék miatt kiváló választás bárki számára, aki a fővárosban szeretne élni, mégis nyugodt körülmények között.