Kiváló elhelyezkedésű modern lakások első otthonukat keresők számára

Amennyiben Budapesten szeretne élni modern körülmények között, jó közlekedési lehetőségekkel és első otthonát keresi, akkor most segítünk megtalálni a megfelelő lakást. Az újépítésű társasházak rengeteg lehetőséget kínálnak, fővárosunkban pedig rendkívül jó elhelyezkedésűek ezek a lakások, ahonnan szinte bárhova könnyen eljuthatunk.

Ha egy környezetbarát, alacsony fenntartási költségű lakást keres, akkor a VIII. kerületben található Magdolna Házban megtalálja, amit szeretne. Az épület nagyon jó elosztású és világos belső tereket foglal magába, így olyan modern lakóterek valósultak meg, amelyek maximálisan eleget tesznek a mai elvárásoknak. Fontos célkitűzés volt a tervezésnél, hogy élhető lakások kapjanak a benne helyet, amelyek mindegyike elérhető árú legyen. Az ingatlanban 2-4 szobás lakások kaptak helyet, melyek különböző méretűek és elosztásúak. Az erkéllyel ellátott lakásokhoz megvásárolható autóbeálló is tartozik, mely a pinceszinten helyezkedik el.

Az épület a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán, a Teleki térnél található. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően 10 perc alatt megközelíthető az M2 és az M4 metró, valamint néhány méteres távolságban van a 99-es busz is, amivel a belvárosba utazhatunk. A közelben fellelhető éjjel-nappal nyitva tartó élelmiszerbolt, benzinkút, patika, kávézók és éttermek, illetve a bevásárlást a Teleki téri Piacon is elvégezhetjük.

A Metrodom Zugló kínálatában a 29 négyzetméteres kompakt stúdiólakásoktól a 106 négyzetméteres négy hálószobás lakásokig minden a rendelkezésre áll. Így ha egy-, két- vagy háromszobás otthont keres, akkor itt megtalálja azt is. Az épület alatt található egy teremgarázs, ahol megvásárolható beállóhelyek és tárolók vannak. Az A lépcsőházban egy nagy közösségi hely kapott helyet, ahol egy klubhelyiség található. Itt közösen lehet meccseket nézni, beszélgetni vagy társasjátékozni, míg a gyermekek a szomszéd játszószobában foglalhatják el magukat. Az épületek egy díszkertet zárnak körbe. A külső kertben pedig egy játszótér és egy grillező hely is helyet kapott.

A Bosnyák tér csupán 4 perc sétatávolságra fekszik, ahonnan a 3-as, 62-es, 62A-s és 69-es villamossal, valamint több busszal közlekedhetünk tovább. A közelben élelmiszerbolt, patika, pékség és cukrászda is található. Tökéletes első otthonukat kereső pároknak és családoknak.

A BudaBright Óbuda szívében, a Duna-parttól mindössze néhány percnyi sétára található. A lakópark kínálata a 26 négyzetméteres garzontól egészen a 100 négyzetméteres, 3 szobás, teraszos lakásokig terjed. Amennyiben a felsőbb emeleten található lakások egyikére esik a választás, akkora saját teraszodról gyönyörködhetsz a Budai hegyek vagy a város mesés panorámájában. Rendkívül jó lokációjú, hiszen az M0-ás autópálya percek alatt elérhető, Óbuda központja pedig autóval nagyjából 8 perc, míg tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt megközelíthető. A HÉV megálló az épülettől pár percre található. A lakópark közelében élelmiszerboltok és éttermek állnak a rendelkezésre, a családoknak pedig jó hír, hogy az óvoda és az iskola sincs messze.

A IX. kerület szívében található modern lakópark, a Pápay Park összesen 170 lakást foglal magába, melyek 1-4 szobásak és saját terasszal rendelkeznek. A lakások alacsony fenntartási költségűek, ezért nem csak időtállóak, hanem értéknövelő befektetésnek is tekinthetőek. A 23-as, 54-es és 55-ös busz, valamint a 2-es villamos csupán 2-5 perc sétatávolságra található az épülettől. Az M3-as metró Nagyvárad téri és Klinikák megállója, illetve a 4-es és 6-os villamos is 10-15 perc alatt elérhető. Ha kikapcsolódásra vágyunk, akkor rövid sétával megközelíthető a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház, a Milleniumi Városközpont, a Dandár Gyógyfürdő és a Duna-part is. Az üzleti és kultúrnegyed egyik csendes utcájában fekvő, modern lakópark kiváló elhelyezkedése és kialakítása miatt mindenki számára tökéletes otthonként szolgálhat.

A XI. kerületben, a Bartók Béla és a Somogyi út találkozásánál található a 138 lakást magába foglaló UniPark Buda. Az ingatlan 1-2 szobás lakásokat kínál, melyek befektetésnek is kiválóak. Az M4-es metró és több villamos és busz is a közelben jár, így könnyedén eljuthatunk a városban szinte bárhova. A Kelenföld vasútállomás gyalog mindössze 7 percnyire van. Autóval utazóknak is tökéletes az elhelyezkedése, hiszen az M0-ás, M1-es és M7-es autópálya sincs messze. A közelben élelmiszerboltok, gyógyszertár és cukrászda is található. A kisgyermekes családok is megtalálják itt amit keresnek, hiszen óvoda, több iskola és játszótér is elérhető távolságon belül fellelhető. Az épülő Etele Plaza néhány perc alatt megközelíthető, a budaörsi hipermarketek és az Allee pedig további bevásárlási lehetőséget kínálnak.

Rákosszentmihályon épül az 5 szintes, két épületből álló társasház, a Zöldmező Lakópark. Az épület a 31 négyzteméteres garzontól a 83 négyzetméteres, 3 szobás lakásig kínálja ingatlanjait. A lakások többsége erkéllyel vagy terasszal ellátott, a földszintiek pedig kertkapcsolattal fognak rendelkezni, amihez kizárólagos használat jár. Parkolni a felszíni és a mélygarázsban lévő beállókban lehet. Csupán néhány perc alatt elérhető autóval az M0-ás autópálya és az M3-as bevezetője. A közelben több szolgáltatás is megtalálható, többek közt étterem, cukrászda, óvoda, iskola és játszótér is, pár perc sétatávolságra pedig egy hipermarket is elérhető. A Pólus Center 2,5 kilométerre található. Elhelyezkedése, és a csendes környék miatt kiváló választás bárki számára, aki a fővárosban szeretne élni, mégis nyugodt körülmények között.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)