Újépítésű lakások a legjobb környékeken: gyorsan fogynak az igazán jó ajánlatok

Színvonalas újépítésű lakást szeretnél, jó környéken, reális áron? Nem könnyű feladvány, de összegyűjtöttünk pár jó ajánlatot a héten. Mutatjuk, hol érdemes nézelődni!

Metrodom Green Lakópark

A Vágóhíd és a Vaskapu utcák kereszteződésében, a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Lurdy Ház és a Duna-part közelében épül most a Metrodom Green lakópark egyedülálló energiatakarékos megoldásokkal. Az Ybl-díjas Hajnal Építésziroda által tervezett, 510 lakásos épületben változatos alaprajzú, különféle méretű lakások épülnek, melyek közt CSOK Pluszra alkalmas nagyobb lakások, illetve a befektetők, egyetemisták, egyedülállók, párban élők számára ideális kisebb lakások is megtalálhatók.

Ez a lakópark központi elhelyezkedése ellenére a nyugalom zöld szigete, hiszen egy negyed hektáros belső kert, egy 10-12 méter széles, ’L’ alakú külső kert, az alacsonyabb szárnyakon intenzív zöldtető és a külső homlokzaton végigfuttatott zöld növények garantálják a természetközeli környezetben történő pihenést feltöltődést. Ráadásul,  a lakópark most kapta meg a rozsdaövezeti besorolást, így még az 5%-os áfa is visszaigényelhető.

Danubio Lakópark

A már elkészült, a Duna-parton fekvő Danubio lakóparkban exkluzív kivitelű, nagy teraszos, mesés panorámával rendelkező új lakások között válogathatsz, érdemes azonban sietned, ugyanis már csak 13 szabad lakás maradt a kínálatban. A Danubio elhelyezkedése nemcsak a Duna közelsége és a páratlan panoráma miatt érdekes, bár kétségtelen, hogy óriási értéke a természetes környezet intenzív jelenléte.

A 9 szintes épületben az álomotthonokhoz panorámás üveglifttel juthatunk fel; a gyönyörű kilátás, az épület tájolásának köszönhetően a lakásokból is tökéletesen élvezhető. A teraszok annyira tágasak, hogy akár egy kültéri nappalinak is kényelmesen helyet adhatnak. A szobák hatalmas üvegfelületekkel kapcsolódnak az erkélyekhez, így rendkívül világosak és a panoráma már a lakásból is élvezhető. Ennek a csodás panorámának az élményét pedig tovább fokozza, hogy az erkélykorlátok üvegből készültek, a padló és a mennyezet pedig luxus óceánjárók fedélzetére emlékeztető, fa hatású burkolatot kapott.

Buda Bright Lakópark

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül a Buda Bright lakópark, ahol 3 épületben összesen 316 újépítésű lakás készül. A kis alapterületű, 26 négyzetméteres stúdiótól a 100 négyzetméteres, 3 szobás, teraszos otthonig változatos alaprajzok és eltérő adottságok közül lehet kiválasztani az ideális lakást.

A Duna-part közelsége számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt, de a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről. A lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott. A Buda Bright lakói közösségi kertben pihenhetnek, amely remek lehetőséget kínál többek között a közösségépítésre is.

Loft52 Társasház

Loft 52 társasház Budapest XIII. kerületének gyorsan fejlődő részén, a Petneházy utcában található. A most épülő-megújuló társasházban 3 lépcsőházban összesen 84 lakást alakítottak ki. A korábban nem lakáscélra tervezett épület eredeti hangulatából és adottságaiból következően, a belsőépítészeti kialakítás is tükrözi ezt a poszt-indusztriális jelleget: a megszokottnál nagyobb belmagasság és a hatalmas üvegfelületek nem csupán dizájnelemek, hanem az épület örökségének részei, amelyek a leendő lakók számára tágas és világos tereket biztosítanak.

Loft52

A készülő lakások rendkívül alacsony környezeti terhelésűek, fenntarthatóan üzemeltethetők, központi szerep jutott a megújuló energiafelhasználásnak, a magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszernek és a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászáróknak. Az épület zárt udvara nemcsak az exkluzív és pihenésre alkalmas parkosított zöldterületnek ad helyet, hanem biztonságos felszíni parkolóknak is.

Albion32 Lakópark

Zuglóban, a hangulatos Angol utcában épül a 161 lakást magában foglaló Albion32 lakópark, amit 2025 első negyedévében terveznek átadni. A stúdiólakásoktól kezdve a tágas penthouse-ig mindenki megtalálja itt az ideális otthont. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a modern technológia környezettudatos megoldásokkal találkozzon, ennek köszönhető, hogy a lakópark műszaki kialakítása minden igényt kielégít. Az AA energetikai besorolású épület a mennyezeti hűtő- és fűtőrendszerrel, hőhídmentes szigeteléssel és 5 kamrás nyílászárókkal garantálja a kényelmet és a költséghatékony fenntartást.

Szintén lényeges megfontolás volt, hogy az épülő társasház megfelelő teret teremtsen új barátságok, jószomszédi kapcsolatok kialakulásához is. Ennek elősegítésére számos, a közösségi életnek teret adó funkciót álmodtak meg, ilyen a gyönyörűen parkosított belső udvar, a BBQ helyszín.

Pápay Park

Budapest egyik legfelkapottabb környékén, a Millenniumi városrész irodáitól pár perc sétára, a Pápay István utcában épült fel egy társasház. A Pápay Park lakásai az energiaszükségletük legalább 25 százalékát megújuló energiával fedezik, így a lakópark megkapta a „BB” energetikai besorolást, azaz megfelel a közel nulla energiaigényű ingatlanokra vonatkozó előírásoknak.

Ezen a környéken egy lakás nem csak elsőrangú befektetés, hanem lakni is jó errefelé, hiszen egy teljesen újjáépült és vonzó városrészről van szó. A rehabilitált területek modern és élhető környezetet kínálnak, ahol számos multinacionális cég és neves egyetem található, sőt, az elmúlt évtizedben a IX. kerület Budapest egyik oktatási központjává nőtte ki magát. A városrész közlekedése remek, miközben helyben is minden van: ezerféle szolgáltatás, pezsgő kulturális élet és a nyugodt pihenés színterei. Nem csoda, hogy mostanra összesen három szabad lakás maradt.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)