Diszkrét luxus a hegyvidéken: mindössze öt lakás van ebben az exkluzív társasházban

Budapest Hegyvidéke évtizedek óta a város leginkább keresett kerületei közé tartozik, és az utóbbi években a négyzetméterárak növekedése csak igazolta a XII. kerület népszerűségét. Nem csoda, hiszen ez a városrész nem csak csodás természeti adottságokkal rendelkezik, hanem központi elhelyezkedésének köszönhetően remek közlekedési kapcsolatokkal is. Innen autóval, busszal egyaránt könnyen elérhető nem csak a belváros, hanem az M1-M7-es autópálya is.

A kerület számos természeti kincset rejt, köztük a festői szépségű Normafát és Csillebércet, amelyek tökéletes helyszínek a pihentető sétákhoz és a természetközeli kikapcsolódáshoz. Emellé társul a kiváló infrastruktúra, amely nem csupán bevásárlási, szórakozási lehetőségeket, éttermeket vagy kávézókat jelent, errefelé számos kétnyelvű óvodát és neves nemzetközi iskolát is találunk, ami különösen vonzóvá teszi a környéket a nyelvtudásra és kiváló oktatásra nagy hangsúlyt helyező családok számára.

A Diana társasház egy csendes zsákutca végén, erdő szomszédságában található exkluzív villa-beruházás, amely a hegyvidéki panoráma lenyűgöző látványát ötvözi a modern építészeti megoldásokkal.

Az épületben, három szinten összesen öt luxuslakást találunk, amelyek mindegyike hatalmas teraszokkal és privát kertkapcsolattal rendelkezik. A lakások kialakítása során különleges hangsúlyt kaptak a környezettudatos és minőségi anyagok. A legszigorúbb hőszigetelési szabványoknak is megfelelő, háromrétegű üvegezésű alumínium nyílászárók kívülről fóliabevonatot kapnak, amely a kilátást nem veszi el, ám védelmet nyújt a kinti kíváncsi tekintetek elől. Ehhez dizájnban illeszkedően a fő homlokzatok szálcement burkolatot kapnak.

A jelenleg még elérhető lakások között megtalálható egy földszinti, 2 hálószobás lakás két tágas terasszal és közvetlen kertkapcsolattal; az első emeleten egy hasonló két hálószobás lakás, saját kertrésszel; egy 3 hálószobás (vagy 2 hálószoba plusz dolgozószoba) lakás, nagy teraszokkal és kerttel; valamint a tetőtéri szinten egy exkluzív, 2 hálószobás, teraszos, tetőkertes penthouse. Minden lakáshoz tartozik hely a mélygarázsban.

Ingatlanvásárlásnál manapság az egyik legfontosabb kérdés az energetikai besorolás és a várható rezsiköltségek. A Diana esetében nem kell ezen aggódni, a tervezők környezet- és pénztárcabarát megoldásokat választottak. Az épület hűtéséről és fűtéséről Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel. A nyáron hűvös, télen kellemesen meleg benti hőmérséklet fenntartását a hőszigetelt falak és a szintén hőszigetelt, három rétegű nyílászárók is védik.

A cikk megjelenését a Diana lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)