Otthontérkép Magazin

Csodás otthonok Tatabányáról

Tatabánya az elmúlt évek egyik legdinamikusabban fejlődő városa, ami köszönhető annak is, hogy számtalan gyár települt a városba, és annak is, hogy áthalad rajta a Budapestet Ausztriával összekötő M1-es autópálya, így innen a főváros is rendkívül gyorsan megközelíthető. Szétnéztünk a városban, és találtunk néhány igazán csodás otthont.

Családi ház méretű penthouse lakás a Gerecse lakóparkban

A belvároshoz közeli Gerecse lakóparkban bukkantunk erre a 4. emeleti penthouse lakásra, mely 106 nm-es alapterületével egy nagyobb család számára is kellő életteret biztosít. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, 2 és fél szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet, és egy 64 nm-es terasz is kapcsolódik hozzá. A lakás berendezése teljesen új és a vételár részét képezi, sok beépített szekrénye révén, rengeteg tárolóhelyet biztosít. Szintén a vételár részét képezi 2 parkolóhely is a mélygarázsban.

Igazi családi otthon a Bánhidai lakótelepen

Egy újabb építésű társasház tetőterében helyezkedik el ez a belső kétszintes lakás, melynek alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 1 és fél hálószoba, fürdőszoba és külön mosdó kapott helyet. A nappaliból vezet fel a lépcső a tetőtéri fél szobába, melyből egy praktikus tárolóhelyiség is nyílik. A lakásban ezen kívül is rengeteg rejtett tároló, kisebb beépített szekrény található, a lépcső alját is teljes mértékig kihasználták. Az ingatlan nagyon szép, felújított állapotban van, és két kisebb erkély is kapcsolódik hozzá. A mélygarázsban 3 beállóhely bérlésére van lehetőség.

Panorámás családi ház hatalmas kerttel

Tatabánya kertvárosi részén, panorámás hegyoldalban, mégis sík terepen áll ez a 178 nm-es családi ház, melyhez 989 nm-es kert is kapcsolódik. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 4 szobával, 2 fürdőszobával és garázzsal is rendelkezik, mediterrán stílusú, szépen felújított állapotban van.

Ötletesen átalakított lakás a Fő téren

Tatabányán, a Fő téren egy téglaépítésű ház 8. emeletén helyezkedik el ez a szépen felújított lakás, mely eredetileg nappali + 1 szobával rendelkezett, de a konyhát áttették a nappaliba, így még egy teljes értékű szobát nyertek. A lakás fürdőszobáját is átalakították, így itt egy gardróbot is kaptak. Az ingatlan akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható.